A szülei azt hitték, hogy valószínűleg semmi komoly. De amikor az orvosok meglátták, hogy milyen színű a baba, pánikba estek.

Az ausztrál Josh Roberts és Katelyn Galea nagyon izgultak, amikor szülőkké váltak. A fiuk, Archie volt a sztár a családban, így amikor öt hónapos korában megbetegedett, nagyon aggódtak. De nem akartak pánikkal túlreagálni. Azonban kiderült, hogy ez egy nagy hiba volt.

Publiée par Josh Roberts sur Samedi 29 octobre 2016

Még a doktoruk is azt gondolta először, hogy ez csak egy fülgyulladás.

Ezután azonban Archie ajka kezdett megváltozni az egészséges rózsaszínből egy nyomasztó szürkévé. Katelyn és Josh azonnal rohantak vele a kórházba, végig izgulták a 40 perces út minden percét míg odaértek. Ráadásul azon töprengtek nem érkeztek e túl későn.

Late nights with Arch while he's in pain is so hard to watch but I will stand by your side no matter what happens. Me…

Publiée par Josh Roberts sur Vendredi 18 novembre 2016

Szerencsére odaértek időben. És valóban volt okuk az aggodalomra. Archie egész mellkasát kiütés borította és a vizsgálat során kiderült, hogy életveszélyes agyhártyagyulladása volt. A kórokozó hatással van az egész testre, de leginkább a végtagokra, ami lila színűvé változik, ahogy Archie-nek is.

Meningococcal. You hit my son yesterday like a wrecking ball but he came straight back at you like a d11 bulldozer….

Publiée par Josh Roberts sur Vendredi 11 novembre 2016

A mindössze öt hónapos szegény kis srácnak bent kellett maradnia a kórházban több hónapig. Intravénásan táplálták és egy csövön át lélegzett a száján keresztül. Miután átesett egy vérátömlesztésen, lélegeztető gépre kapcsolták. A családja létre hozott  egy GoFundMe oldalt, ahol több száz ember adományozott, hogy segítsenek a családnak, mert a kezelés nagyon drága. Hála az emberek nagylelkűségének, sikerült kétszer annyi pénzt gyűjteni, mint azt remélték.

Szinte hihetetlen, a hosszú harc után, a veszély elhárult. Haza vihették, otthon apránként javult az állapota és egyre jobban nézett ki.

Publiée par Josh Roberts sur Mercredi 11 janvier 2017

Még mindig hosszú út áll előtte, de várhatóan Archie teljesen meg fog gyógyulni.

Kívánunk kitartást a családnak, hogy Archie minél előbb meggyógyuljon és egy nyugodt, boldog életet élhessen, ahogy azt megérdemli!

betöltés...