A fiú felfedezi az újszülöttet a karácsonyfa alatt, letaglózza az igazság, miután elolvassa a ruháján lévő feliratot

Ha egy fiú vagy lánytestvérrel nőttél fel, mindent tudsz a testvér rivalizálás intenzitásáról.

Függetlenül attól, hogy a szülők figyelméért versengenek, arra törekedve, hogy felülmúlják egymást, amikor lehetőség adódik, vagy általában csak felhúzzák egymást a reakciók reményében, a fiú vagy lánytestvérek a legnagyobb fájdalmak lehetnek.

Ugyanakkor a legnagyobb ajándékok is lehetnek. Ez olyan, amit egy baba, aki a karácsonyhoz nagyon közel született, meg fog tanulni. Idősebb testvére, Owynn, 10 éves, és a legtöbb gyerekkel ellentétben eléggé sajátos kívánsága volt karácsonyra. A listáján egy kis öcs vagy húg volt…

Owynn édesanyja és édesapja, Stacey és Adam Lindsay mindig két gyermeket akartak. Stacey 14 testvérrel nőtt fel, így tudja, milyen az, hogy másokkal együtt kell működnie az otthonában. Mindazonáltal, bármennyire is próbálkoztak, hét hosszú évig nem tudott megfoganni egy második baba.

Stacey és Adam a Love What Matters-en megjelent története szerint öt vetélésen, valamint sikertelen in-vitro megtermékenyítésen ment keresztül. Komoly megfontolás után úgy döntöttek, hogy nem lépnek a nevelőszülői útra, meggyőzve Owynn-t arról, hogy egyetlen gyermek marad.

Aztán egy napon a párt bemutatták egy Kendra nevű fiatal nőnek. Kendra örökbe akarta adni a gyermekét, és Staceyt és Adamet választotta szülőknek a születendő kislánya számára. Stacey és Adam, boldogok voltak, de nem mondták el a híreket Owynn-nak, inkább csodálatos meglepetésnek szánták.

December 6-án, Kendra egy tökéletesen egészséges, Naylee nevű kislányt hozott a világra. December 8-án Kendra engedélyt adott Stacey-nek és Adam-nak, hogy Naylee-t haza vigyék.

A meglepetés tervezése végül megkezdődhetett. A szülők meleg takarókba csomagolták Naylee-t, és a karácsonyfa alá helyezték. Azután már egyszerűen csak arra vártak, hogy Owynn hazajöjjön, és felfedezze őt…

Amikor végre hazaért, egy olyan jelenet volt, amely megdobbantja a szívet. A reakciója igazán tökéletes volt!

A meglepetés megtekintéséhez nézd meg az alábbi videót:

Annyira örülünk, hogy olyan történeteket és videókat terjesztünk, mint ez is – igazán szívmelengetőek.

Ha egyetértesz, hogy ez egy különleges karácsonyi ajándék, oszd meg a cikket a Facebookon!

betöltés...