A rendőrök zajpanasz bejelentést kapnak a kis táncosok ellen – emlékezetes ’csata’ kerekedik belőle, amelyet a város soha nem fog elfelejteni

Az utóbbi években túlságosan sokszor láttuk a rendőrséget a hírekben – rossz okból. Míg a megbízatásuk az, hogy szolgáljanak és védjenek bennünket, egyesek sajnos kihasználják erőfölényüket a visszaélésekre vagy a törvény megszegésére.

De fontos megjegyezni, hogy az ilyen tisztek statisztikailag a kisebbség, és a túlnyomó többség keményen dolgozik, és nem is beszélve arról, hogy potenciálisan az életüket kockáztatják, hogy jól és a megfelelő szándékokkal végezzék a munkájukat.

A washingtoni Pierce Megyei Seriffhivatal megmutatta, hogy milyen emberi zsaruk vannak.

Mindez egy “zavaró zajra” vonatkozó hívással kezdődik. Gary Sanders nyomozó őrmester azonnal a helyszínre érkezett, hogy megvizsgálja az ügyet.

Minden rutinnak tűnik – kivéve, hogy a helyszín egy tánciskola, és a fiatal lányok egy csoportja bizonyul a “törvényszegőnek”.

“A zaj túl hangos, és írnom kell nektek egy büntető cédulát” – mondja a tiszt a táncosoknak.

De a fiataloknak más ötletük támad. Kihívják a nyomozót és kollégáit egy emlékezetes “tánc-versenyre”.

Gary Sanders őrmester büszkén fogadja el a kihívást, és megbeszélnek egy időt és egy helyet az “epikus” csata megrendezésére.

Eljön a nap, és a tisztek egyenruhába öltözve, míg a kis táncosok egyforma baseball mezben jelennek meg. A táncverseny elkezdődik…

Mindez természetesen a rendőrség és az Image Táncstúdió (ahol a fiatal lányok tagok) által szervezett kamu helyzet volt, így a rendőrök közelebb kerülhetnek a közösséghez. És milyen jó ötlet volt!

Természetesen nem volt nagy kihívás, a fiatal, tehetséges lányok egyértelműen nyertesekké váltak. De jó szórakozás nézni, hogy a tisztek ilyen nagy erőfeszítést tesznek!

Szerencsére az egészet rögzítették, és a csodálatos, meglehetősen vidám videó most terjed, mint a tűzvész. Nézd meg magad is, és megérted, miért.

Milyen jó módja annak, hogy a rendőrség bemutassa az emberi oldalát, és bizonyítsa, hogy ők is olyanok, mint a többiek. A rendőrök túlnyomó többsége nap, mint nap keményen dolgozik, hogy szolgáljon és védjen, és ezért megérdemlik a csodálatot és elismerést. Oszd meg ezt a videót családoddal és barátaiddal, ha mosolyt csalt az arcodra!

betöltés...