Az anya szülése nem a terv szerint megy, így az orvos ránéz a 12 éves lányára, és azt mondja: “Öltözz be”

A szülés minden nő számára ijesztő idő lehet. Persze, ez az a pillanat, amire már régóta vártál és készültél, de végül is ez egy rettenetes ismeretlen út, amire lépsz. Bármi megtörténhet.

Amikor Dede Carraway szülni ment, nem tudhatta, hogy milyen eseménydús lesz. Látod, Dede szülési tervet fogalmazott meg, és úgy gondolta, hogy van némi elképzelése, hogy mit várhat.

Amint kiderült, a szülész-nőgyógyász olyan változást javasolt, amelytől elállt a szava.

Szerencsére (mindenki számára online) valaki ott volt, hogy rögzítse azt, ami következett…

Amikor Dede 12 éves lánya, Jacee belépett a szülőszobába, attól félt, hogy elmulasztja a testvére születését. Amint elmagyarázta a WS News Now-nak: „Elkezdtem sírni, mert azt hittem, nem fogom látni, hogy megszületik, mert túl alacsony vagyok.”

Szerencsére Dede orvosának, Dr. Wolfnak (igen, ez a valódi neve) volt valami a tarsolyában …

Ahelyett, hogy egyszerűen áthelyezte volna az embereket az útból és helyet csinált volna, hogy Jacee láthasson, Dr. Wolf túltett ezen. Az orvos azt kérdezte Jacee-től, hogy akar-e segíteni az öccsének a világra jönni!

Természetesen mind Dede, mind Jacee aggodalmát fejezte ki – magától értetődő, hogy Jacee-nek nincs tapasztalata a csecsemők világra segítésében.

Némi megnyugtatás után azonban Jacee elfoglalta a helyét Dr. Wolf előtt, és segített köszönteni az öccsét.

“Én tényleg világra segítettem“ – mondta Jacee. “Hagyta, hogy ténylegesen lenyomjam, és kihúzzam a babát…. Játszottam már orvososat, de ez az igazi dolog. Nagyon ideges voltam.”

Ami a szülést illeti, Dede messze nem volt tökéletesen. Az epidurális nem hatott, így bénító fájdalomban volt része. Ez azonban nem számít túlságosan; Jacee arca megadta neki az összes megkönnyebbülést, amire szüksége volt.

Amikor végre eljött az ideje, hogy nyomjon, Jacee segített Dr. Wolfnak egy 3345 grammos fiú, Cayson Carraway világra segítésében.

Ahogy Dede elmondta a WS News Now-nak, ez egy olyan pillanat volt, amit soha nem fog elfelejteni: „Látni az érzelmeket az arcán, megríkatott. Most is mindjárt sírni fogok! Olyan jó pillanat volt számomra.”

Micsoda hihetetlen ajánlat Dr. Wolftól. Biztosan egy életen át tartó emlékeket adott Dede-nek és Jacee-nek!

Gondolod, hogy az orvos gesztusa ragyogó ötlet volt? Ha igen, oszd meg ezt a cikket az inspiráló történet terjesztésére.

betöltés...