22 szívmelengető kép, melyek bizonyítják, hogy az idő túl gyorsan telik

A napok fokozatosan és mindig ugyanolyan sebességgel haladnak, és gyakran nem is vesszük észre. Mert nem számít, hány gyertya van a születésnapi tortán, még mindig ugyanazok az emberek maradunk. És az emberek és a körülöttünk lévő dolgok öregedését olyan nehéz felismerni, hogy a szemünk ritkán lát különbséget. De néha előfordul, hogy a hónapok és évek, amiket éltünk, ámulatba ejtenek bennünket, amikor szünetet tartunk, hogy megnézzük a változásokat.

Számos családi fényképet és archívumot végignéztünk, ugyanazt a témát keresve – az idő múlását.

1. A különbség 101 év és 5 generáció

2. 4 generáció balról jobbra: 20, 48, 85 és 103 évesek

3. “23 évvel ezelőtt ültettem ezt a fát, ugyanazon a héten született a lányom, aki ezen a héten diplomázott. Mindketten gyönyörűek és erősek lettek.”

4. “Az apám 30 éves csizmája, az én vadi új csizmám mellett”.

5. “Végül belenőtt.”

6. “A hátsó kertben játszottam a kutyákkal, és valami feltűnt a földben. Kiástam, és rájöttem, hogy ez egy idő kapszula volt, amit 7 vagy 8 éves koromban csináltam. Úgy döntöttem, hogy kinyitom és megtaláltam benne ezt a kis fickót! Már több mint 25 éve volt a kapszulában, a földben. Üdv 2018-ban haver!”

7. Ha már nem férsz bele többé a saját ruháidba:

8. Az összes Nintendo generáció egy fotón

9. Ez a pilóta rájött, hogy az OH58 Kiowa helikopter, amivel repül, ugyanaz, mint ami miatt úgy döntött, hogy katonai pilóta akar lenni.

10. 300 éves sövény

11. “Egy évvel ezelőtt a kutyámnak kölykei születtek. Ezen a hétvégén néhányan visszajöttek az első születésnapi partijukra!”

12. 2 generáció Barney

13. “Én vagyok az a srác, aki néhány évvel ezelőtt egy kölyökkutya nyakörvére kötött gyűrűvel kérte meg a barátnője kezét. Néhányan friss képet kértek, itt a tegnapi évfordulónkon vagyunk.”

14. Ez a számológép annyira régi, hogy még mindig kísérleteztek hogyan kellene megjeleníteni a számjegyeket… És igen, így néz ki valójában a nulla.

15. A legtöbb ember számára, látni az ükunokájukat egy időutazási fantázia. De nem ennek a családnak.

16. Asztal az évek során

17. Ez az 1625-ben ültetett Bonsai fa túlélte Hiroshima bombázását, és még ma is növekszik.

18. “Apámnak és nekem volt lehetőségünk megismételni a 15 évvel ezelőtti utazásunkat. Úgy döntöttünk, hogy ezt a fotót újra elkészítjük tisztelgésképpen.”

19. “Megtaláltam egy gyermek időkapszuláját, miközben ástam az udvarban.”

20. Ez a stop tábla annyira régi, hogy kifehéredett.

21. Ez a fa annyira öreg, hogy most a felette lévő erkélyt támasztja alá.

22. Néhány év is nagy különbséget tesz…

Szerinted ezek közül a fotók közül melyik szemlélteti legjobban az idő múlását? Mondd el nekünk kommentben.

betöltés...