Amikor az orvosok meglátták az ultrahangos felvételt, abortuszt javasoltak… de ez az 5 testvér meg akart születni…

Susan Thompson, az Egyesült Államokban, Indiana államban él. Amikor teherbe esett, és az ultrahangos vizsgálat után megtudta, hogy ötös ikreket vár, nem tudta elhinni.

Az orvosok abortuszt javasoltak neki, pontosabban azt tanácsolták, hogy egyes magzatokat öljenek meg, hogy növeljék a többi magzatnak a túlélési esélyeit és csökkentsék a terhesség alatt kialakuló szövődmények kockázatát.

28 évvel később az amerikai nő megosztja véleményét a Facebook-on:

“28 éves voltam, amikor rájöttem, hogy terhes vagyok. Ötös ikreket vártam. Az orvosom úgynevezett szelektív terhességmegszakítást ajánlott, de én visszautasítottam ezt a beavatkozást. Ezután ajánlott nekem egy másik szakembert, aki szintén több alkalommal is azt tanácsolta, hogy érdemes lecsökkenteni a terhességet hármas vagy akár kettes ikrekre.

Ez így ment néhány hónapig. Férjemmel soha nem gondoltuk volna, hogy 5 gyerekünk fog születni. Isten vigyázott rájuk. 20 évvel később ha visszanézek, nem tudnám elképzelni az eletemet nélkülük. A diploma megszerzése után hárman a hadsereghez csatlakoztak, hogy hazájukat szolgálják, ketten pedig orvosi pályára léptek. Mind az ötön felelősségtudatos felnőttek, akik szeretik Istent, és azt szeretnék, ha a világot egy kicsivel jobbá tehetnék.

Szerintetek melyik gyermekemről kellett volna lemondanom? Én úgy döntöttem, hogy egyikről sem fogok!”

betöltés...