20 zseniális ötlet, amit minden egyes országban be kellene vezetni

Ahogy múlik az idő, úgy kell a tudósoknak, kutatóknak, tervezőknek újabb és újabb dolgokat, kitalálni, amivel megkönnyítik az emberek mindennapi életét. Az is nagyon fontos, hogy haladjanak a korral és egy teljesen új, még nem létező tárgyat, eszközt, gépet hozzanak létre. Ilyen például a gyerekeknek kialakított vagon, vagy az újraélesztést gyakorló gép. A mai posztunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a világ egyes tájairól összegyűjtsük az általunk vélt legjobb és legokosabb ötleteket. Szerintünk ezeket nagyon jó lenne megvalósítani minden egyes országban de, hogy mennyire tetszik nektek azt mondjátok meg ti.

1, Hongkong az egyik szálloda ingyenesen igénybe vehető telefonokat biztosít a vendégei számára, amit bármikor kivihetnek és GPS-ként használhatnak.

2, Egy parkolóház, mely a fal bizonyos pontjáig húzta a vonalat, hogy a sofőröknek sokkal könnyebben menjen a parkolás.

3, Egy főiskola, melynek bizonyos falain ragtapasz tárolók vannak, ahonnan bárki bármikor annyi ragtapaszt vesz el, amennyit akar.

4, Egy síparadicsom éttermének széke, mely úgy van kialakítva, hogy a vendégek az ülés alá betehessék a kesztyűiket és sisakjukat. – Zseniális ötlet.

5, Egy tokiói irodaház, melynek liftje jelzi az embereknek, hogy milyen időjárás van kint. A jel szerint esik az eső ezért érdemes esernyővel kilépni.

6, Egy reptér, ahol speciális újraélesztő gép található és ennek segítségével bárki gyakorolhatja az újraélesztést. Nagyon hasznos kis szerkezet.

7, Egy automata, ami finom falatokat biztosít a kisállatok számára.

8, Egy bevásárlóközpont ingyenes okostelefon töltőállomással akart kedveskedni vásárlóinak.

9, Egy másik töltőállomás, ahol az emberek még le is ülhetnek, és intézhetik tovább a dolgaikat, miközben töltődik a telefonjuk laptopjuk.

10, Egy gyalogátkelőhely, mely az idősek illetve a mozgássérültek számára tovább tartja zölden a lámpát, de ehhez le kell húzniuk az igazolványukat.

11, Egy bevásárlóközpont, ahol bitcoin automata található.

12, Egy zöldséges, melynek dobozain annak a munkásnak az arca és neve szerepel, aki leszedte az adott zöldségeket, gyümölcsöket.

13, Egy híd, ami kríziskezelő telefonnal rendelkezik, hogy az oda érkező suicid hajlamú emberek segítséget kérhessenek.

14, Egy mosogatógép, melyet nem kell kinyitni ahhoz, hogy tudd hány perc van vissza a programból, ugyanis a padlóra vetíti az időt.

15, Egy étterem, mely előre megfogkrémezett fogkeféket tart, hogy az emberek bármikor meg tudják mosni a fogaikat.

16, Egy szálloda, mely zseniális módon tervezte meg a függöny karnist. Ennek segítségével kizárt dolog, hogy a függönyök között besüssön a nap.

17, Egy lepedő, melyen mind a rövid, mind a hosszú oldal fel van tüntetve, így nem kell azzal játszani, hogy kitaláld melyik oldal melyik.

18, Egy bár, melynek jeges pultja nem hagyja, hogy az italok felmelegedjenek.

19, Egy ázsiai okmányiroda, ahol az idősek számára olvasó szemüvegeket tettek ki, hogy képesek legyenek elolvasni a kapott dokumentumokat.

20, Egy svájci vonat, amin külön gyerek vagonok is vannak, hogy a kicsik ne unatkozzanak útközben.

Nektek melyik tetszett a legjobban?

betöltés...