Kíváncsi vagy milyen voltál előző életedben? Most eláruljuk neked!

Alapvetően az embert mindig is érdekelte a lélekvándorlás. Van, aki hisz benne és persze, van aki nem. Különös dolog ez, hisz nem állíthatjuk teljes bizonyossággal, hogy nem létezik. Sok ember beszámol deja vu érzésekről, ami megerősítheti bennünk létezését. Vajon tényleg csak az egy életünk van, amit most élünk, vagy a lelkünk már járt előtte más testben és időben? Mit gondoltok? Alábbi gyűjteményünkben bemutatjuk a születési dátumok alapján, hogy nagy valószínűséggel ki voltál előző életedben.

  1. JÚLIUS 14-28., SZEPTEMBER 23-27., OKTÓBER 3-17

Az előző életedben tanító voltál, aki hatalmas szívvel végezte a munkáját. Magas intelligenciával áldott meg a sors és mindenki tisztelettel tekintett rád. Az emberek felnéztek rád és adtak a szavaidra. A mostani életedben is szeretsz emberek között lenni és nagyon szeretsz adakozni, másokon segíteni. Annak ellenére, hogy ilyen erényekkel bírsz, nem igazán vagy szociális típus, viszont tisztában vagy vele mit és hogyan érhetsz el, nagy erővel tudsz küzdeni a céljaidért. A szerelmi életedben a döntéseidet is inkább a logika vezérli mintsem az érzelmek.

2. JANUÁR 22-31., SZEPTEMBER 8-22.

Előző életedben egy igazi művész voltál, aki szerette szórakoztatni a körülötte lévő embereket. Sokan rajongtak érted és még többször voltál te a figyelem középpontjában. A mostani életedben is megfigyelhető az érzékenység, nehezen fejezed ki magad és még nehezebben mert nagyobb döntéseket meghozni (pl költözés). Nagyon jó agyad van, rengeteg dolgot tudsz a világról.

3. JÚLIUS 29-től AUGUSZTUS 11-ig, OKTÓBER 30-tól NOVEMBER 10-ig

Az előző életedben az igazság védelmezőjeként tartottak számon, aki rendkívül gyorsan, de higgadtan és átgondoltan hozott döntéseket. A kitűzött célok nagy mozgatórugóid voltak. Jelenleg leginkább jellemző rád a jó kommunikációs készség, nagyon egyenes és őszinte ember vagy, aki mindennemű erőszakot elutasít. Rendkívül jótékony vagy és minden ilyen jellegű megmozdulásnál elsőként jelensz meg.

4. JANUÁR 8-21., FEBRUÁR 1-11. 

Valószínű, hogy korábban egy útonálló vagy bandita lehettél, aki egy szegény családba született bele. Nagyon utáltad a gazdagokat és amit csak lehetett, elvetted tőlük. Manapság egy idealista vagy, aki nem szereti a korlátokat, de figyel rá, hogy azokat ne lépje át. Jellemző rád, hogy előbb cselekszel, aztán gondolkodsz, ami sokszor megnehezíti mindennapjaidat. Rendkívül bizalmatlan vagy, csak azokat avatod be az életed apró dolgaiba, akik megérdemlik.

5. MÁRCIUS 1-10., NOVEMBER 27-től DECEMBER 18-ig

Az előző életedben valószínűleg egy birodalom irányítója volt. Nagyon jó vezető voltál, tele célokkal, aki megvívta saját harcait, de mindig sikerült jó döntéseket. Erős kezű uralkodó voltál, aki nem ijedt meg semmitől. Mostani személyiséged is hasonló, nehezen tűröd az ellentmondást és az irányítást. Szereted a szabadságot, függetlenséget. A rövidtávú kapcsolatok híve vagy.

6. FEBRUÁR 12-29., AUGUSZTUS 20-31.

Előző életedben is az uralkodó kegyeltje voltál. Általában a tanácsadói pozíciót töltötted be, és próbáltad őket a szíveddel irányítani. Jelenleg is érzékeny vagy, egy tisztaszív ember, aki fél a magánytól és az egyedülléttől.

7. MÁJUS 9-27., JÚNIUS 29-től JÚLIUS 13-ig

Te voltál a helyi bölcs, akire mindenki felnézett és itta a szavait. Erősen hittél a spiritualitásban, a természetfeletti dolgokban, sajnos ezeket a nézeteidet nem mindenki nézte jó szemmel. A mostani személyed az alapvető bizalmon alapul, amit mindenkinek megadsz, akivel megismerkedsz. Nagyon fontos kötelék számodra a barátság, sosem bántanád meg a hozzád közelállókat.

8. MÁRCIUS 11-31., OKTÓBER 18-29., DECEMBER 19-31.

Az egyik legnagyobb szónokként tartottak számon. Mindent tiszta szívből éltél meg és teszel a jó ügy érdekében. Szeretted hangod hallatni, és szeretted ha ez rengeteg emberhez eljutott. Rendkívül intelligens vagy, és manapság sem tolerálod a lelkileg üres embereket.

9. ÁPRILIS 1-19., NOVEMBER 8-17.

Egy igazi lázadó voltál, aki sokszor emelte fel hangját a zsarnok rendszer ellen, emiatt elég gyakran kell bujkálnod, vagy száműzetésbe vonulnod. Mindig is érdekelt a mágia és a boszorkányság világa, hitted, hogy ezek segítségével bármi megoldható. Manapság kicsit nyugodtabb vagy, de most is csak fejet csavarva nézed a világ működését. Rendkívül jó emberismerő vagy, aki könnyen átlát a szitán, és hamar felismered a hazug embereket.

10. MÁJUS 28-tól JÚNIUS 18-ig, SZEPTEMBER 28-tól OKTÓBER 2-ig

Egy igazi Indiana Jones voltál régen is, szeretted a kalandokat, vágytál az ismeretlenre. Az sem riasztott vissza, ha tájékozatlan voltál és magányos. Manapság is szeretsz új dolgokat megtanulni és ég benned a vágy, hogy minél több mindent megismerhess a világból. Nem szeretsz tétlenkedni, nem szeretsz unatkozni és a tv előtt ülni.

11. JANUÁR 1-7., JÚNIUS 19-28., SZEPTEMBER 1-7., NOVEMBER 18-26.

Egy rendkívüli elme voltál előző életedben. Hatalmas tudással rendelkeztél, amit sokan el is ismertek. Folyamatosan fejlesztetted önmagad és hallgattál a belső megérzéseidre. Sokat nem változtál, a tudásszomjad a régi, intelligenciád pedig páratlan.

betöltés...