15 ember, aki valószínű egy életre megbánta, hogy tetoválást csináltatott

Az embereket két csoportra lehet felosztani, akinek van és akinek nincs tetoválása. Azok, akiknek nincs tetoválása nagy valószínűséggel nem is fognak varratokat csináltatni, mert azon a véleményen vannak, hogy nem fogják elcsúfítani a testüket holmi mintákkal, szavakkal. Az a tábor akinek viszont van tetoválása biztosra veheti, hogy újabb és újabb tetoválásokkal fog távozni a szalonból és különös késztetést fog érezni arra, hogy még több borítsa el a testét…. kivéve akkor ha nagyon-nagyon rosszul sikerül a varrat és inkább átok, mint áldás. A mostani posztunkban olyan embereket hoztunk el, akik minden bizonnyal már rég megbánták, hogy tetoválást csináltattak.

(Ui: Ezért kell profi szakemberhez menni!)

1, Régen a hieroglifák voltak a menők, aztán egy idő után a cirill betűk.

(Találkoztam egy fickóval Görögországban és megkérdeztem tőle, hogy mit jelent a tetoválása. Azt mondta, hogy ez egy páros tetoválás és a feliratot azért készíttette cirill betűkkel mert kedveli ezt a betűtípust. Úgy döntöttem, hogy nem bosszantom fel a tetoválása valódi jelentésével.)

2, Vázoltam a tetoválóművésznek, hogy milyen tetoválást szeretnék, és ilyenre sikerült összehoznia.

3, A tetoválás eredményéből igen mindenki következtethet arra, hogy a művésznek fogalma sincs arról hogyan is néz ki egy violinkulcs.

4, “Friss tavaszi tekercs” – áll ennek a nőnek a hátán. Vajon tudja, hogy mit jelent valójában a tetoválása?

5, A feleségemmel úgy döntöttünk, hogy készíttetünk egy páros tetoválást. Először én mentem el, egy hét alatt sikerült megtervezni és kivitelezni, majd még egy hétre rá úgy döntöttünk inkább elválunk. Nem is lehetnék ennél nagyobb marha.

6, A barátnőm a bal oldali tetoválást szerette volna, és kapott helyette egy olyat, ami a jobb oldali fotón látható.

7, Nem elég, hogy szürreális, de még lábai sincsenek. Szégyen.

8, Az egyik barátom vett egy tetoválógépet és úgy döntött varr magára egy Darth Vadert. Így sikerült.

9, A barátnőm akart magára varrni két virágot… hát nem sikerült.

10, A barátom testvére az édesanyja képét akarta magára varratni, de valahol nagyon félrement a dolog.

11, A haverom a Csillagok Háborúja betűtípusával szerette volna magára varratni, hogy “Star Wars”, de a művésznek ez nem igazán ment.

12, Egy általános iskolás alsó tagozatos gyerek jobban rajzol, mint aki ezt készítette.

13, Vajon tényleg ezt akarta magára varratni?

(Május test, május szabályok)

14, A haveromnak az Oroszlánkirály a kedvenc meséje és akart egy ilyen témájú tetoválást. A tetoválónak nem sikerült rendesen kivitelezni.

15, Ez a srác ugyanolyan tetoválást akart mint amilyen a kutyáján van. Idővel azonban kiderült, hogy a kutyáján ez a jel azt szimbolizálja, hogy ivartalanítva van.

Neked vannak elrontott tetoválásaid? Ha igen és lenne lehetőséged leszedetnéd?

betöltés...