A nő elhalad egy doboz mellett — majd egy belső hang azt súgja, hogy nyissa ki

Egy zsúfolt városi környezetben való élés azt jelenti, hogy nem szokatlan, ha egy halom szeméttel (vagy többel) találkozunk munkába menet. Ez csak egy része a városi élet varázsának!

Ezért, amikor egy Júlia nevű hölgy (Ukrajna) elhaladt egy eldobott doboz mellet, miközben munkába ment, nem nyilvánított nagy jelentőséget neki. Nagyon hideg volt, havazott is… egyszerűen csak minél hamarabb a munkahelyére akart érni.

Addig, amíg egy hang azt nem mondta, hogy álljon meg. Nem volt biztos benne, mit hallott, de valami azt súgta, hogy meg kell vizsgálja, mi van a dobozban — és milyen jól tette.

Amikor Júlia elindult dolgozni, útközben elsétált egy hóval borított doboz mellett. Elsőnek fel sem figyelt rá, hiszen nem szokatlan ha az utcán szemetet lát.

Hirtelen azonban egy hang azt mondta neki, hogy álljon meg, és nyissa fel a dobozt. Nem tudta, mi az, de volt valami gyanús a dobozban, és meg kellett vizsgálnia.

Így ösztönösen megfordult. A dobozhoz közeledve nem volt biztos, hogy tényleg hallott-e valamit. Tehát lehajolt, hogy kinyissa a dobozt… és milyen jól tette!

Kinyitotta a tetejét, és sokkolta a látvány! A dobozban három kétségbeesett kölyök volt, akik reszkettek a fagyos időtől. Rémültnek tűntek; nyilvánvaló volt, hogy élelem, víz és megfelelő menedék nélkül nem élnének sokáig. Júlia nem tudhatta, hogy ki tette őket oda, és azt sem, hogy mi késztette arra, hogy megálljon, de az biztos volt, hogy meg kell mentse őket!  

Júlia hazavitte őket a meleg házba és megetette őket. Bár, a macskája nem örült annyira az új vendégeknek. Júlia abban reménykedik, hogy hamarosan megfelelő otthont talál a kölykök számára. Egy biztos, hogy soha többet nem kell fagyoskodjanak!

Milyen nagyszerű, hogy Júlia hallgatott a megérzésére, és kinyitotta a dobozt. Szörnyű elképzelni is, hogy mi történhetett volna szegény kutyákkal. Bár nem volt közvetlen mód arra, hogy megtudja, ki hagyta ott a kölyköket, de remélhetőleg bíróság elé állítják őket, hogy megtanulják, hogyan törődjenek az állatokkal.

Oszd meg ezt a történetet barátaiddal is.

betöltés...