Már 187 regisztrált fertőzött van Magyarországon

A koronavírus napról napra egyre jobban terjed szét a világon. A legtöbb ország, felismerve a helyzet jelentőségét, óvintézkedést vezetett be. A vírus mégis szedi “áldozatait”, és sok olyan fertőzött emberről tudnak az orvosok, akik tünetmenetesen, minden különösebb probléma nélkül vannak karanténban.

A mai napra virradóra több, új fertőzöttet regisztráltak, ezzel számuk 187-re nőtt. Az orvosok és szakemberek többször is felhívták a figyelmet arra, hogy a csoportos megbetegedések időszakában vagyunk, így különösen oda kell figyelnünk saját magunkra és másokra.

Az országban is bárhol jelent lehet a vírus, külön gócpontokat nem tudnak megemlíteni, ami által lehetnének különösebben veszélyeztetett helyek. Arra kéri a kormány az embereket, de főleg az időseket, hogy maradjanak otthon. Ők azok, akik leginkább veszélyeztetve vannak. A külföldről hazatérőknek pedig erősen ajánlott az önként karantén.

A beazonosított új koronavírus-fertőzöttek száma: 187 fő. Közülük 10 iráni, 2 brit, 1 kazah, 1 vietnámi és 173 magyar állampolgár.

betöltés...