7 okostelefon trükk kémektől, amik egyszer a te életedet is megmenthetik.

A modern technológia és az innovációk a feje tetejére állították a világunkat, és mindenkit megszállottá tettek. Nyilván jó, hogy vannak okostelefonok az életben, hiszen már a hétköznapi dolgokat is el lehet velük intézni. Például banki tranzakciókat tudunk indítani, postai csekkeket tudnunk befizetni, repülőjegyet tudunk foglalni, élelmiszereket tudunk vele házhoz kérni és a többi. Ám vannak olyan titkos trükkök, amikkel nem mindenki van tisztában, ilyen a második telefonszám létrehozása, új készülék vagy SIM kártya igénylés nélkül, éjjellátó szemüveg kamera aktiválása, vagy titkos fényképek készítése a hangerőgombok segítségével. Mai cikkünket azért készítettük el nektek, hogy megismerkedhessetek néhány király trükkel. Néhány applikáció letöltésével olyanok lehettek akárcsak a kémek.

1, Éjjellátó applikáció.

A Night Eyes – Night Camera applikáció éjjellátó szemüveggé varázsolja a telefonod kameráját. Ha megnézzük az eredeti és program által alkotott képet, láthatjuk, hogy óriási különbség van közöttük. Ez tökéletes egyébként arra is, hogy megfigyeljünk valakit a sötétben anélkül, hogy lebuknánk.

2, Észrevehetetlen paparazzi.

Te is biztos tudod, hogy a hangerő gombbal fényképeket lehet csinálni, viszont azt már lehet nem tudtad, hogy a fülhallgató hangerő gombjával is ugyanezt meg lehet tenni. A lényeg, hogy klasszikus vezetékes fülhallgatóval kell rendelkezni és iOS alapú telefon birtokába kell lenni, hogy titkos képeket tudjunk másokról készíteni.

3, Videó megfigyelés.

Ez egy nagyon egyszerű alkalmazás, amivel az okostelefont biztonsági rendszerré alakíthatod. Egyszerűen csak rá kell csatlakoztatni a készüléket a Wi-Fi hálózatra és ügyelni kell arra, hogy ne merüljön le az akkumulátor. Ezzel mind videofelvételt, mind hangfelvételt is készíthetsz, sőt értesítést is kaphatsz akkor, mikor a telefon érzékeli mozgást és a zajt.

4, Távoli asztali vezérlés.

Ha kémkedni szeretnél csak telepíteni kell a telefonodra és arra a számítógépre a VNC Viewer – Remote Desktop alkalmazást, amit figyelni szeretnél. Ezzel távolról is vezérelheted és átnézheted a számítógépen lévő adatokat, illetve nyomon követheted, mit csinálnak rajta.

5, Hullámvezérlés.

Van egy applikáció, a neve Wave Control, mely lehetővé teszi, hogy a készüléket érintés nélkül irányítsuk, vagy feloldjuk. Ezzel lenyűgözheted kisebb testvéreidet, vagy épp gyermekedet, de akkor is jó mikor épp főzöl és nem tudod megfogni a telefont. Mint említettük fel lehet oldani a telefont, hívásokat lehet vele indítani anélkül, hogy megfognánk. Mind androidra, mind IOS-ra van ilyen applikáció csak le kell tölteni.

6, Betolakodók elleni védelem.

A “Don’t touch my phone: Motion alarm app” alkalmazás egyből riaszt, ha illetéktelenek akarnak behatolni a telefonodba, hogy elolvassák az üzeneteidet vagy megnézzék a képeidet. Ilyenkor bekapcsol a riasztó és egyből jelez neked, hogy valami nincs rendben. Még képet is lehet készíteni arról az emberről, aki megpróbál belépni a telefonba.

7, Második telefonszám.

Ha életed során szükséged olt valaha egy második telefonszámra, de nem volt a közeledben még egy aktív SIM kártya, akkor mostantól fogva nem kell aggódnod. A Sideline nevű alkalmazás létrehoz egy második telefonszámot, amihez nincs szükség még egy készülékre, hogy használni tudd. Ezt bármihez fel tudod használni, munkához, magánélethez, titkos románc folytatásához.

Te tudtál ezekről a trükkökről? Mit gondolsz valamelyiket ki fogod próbálni?

betöltés...