10 teljes napon át viselte párja ruháit, a végeredmény mindenki számára meglepő lett!

Minden lány szereti viselni a barátja / férje ruháit otthon. Ezek a ruhadarabok kényelmesek, és megtartják a férfi illatát, amit annyira szeretünk.

Egy hölgy kísérletet végzett, aki néhány napig férje ruhájába öltözve ment dolgozni. Először úgy éreztem, bizonytalan az egész ötlet.

Számomra és, mint sok más lány számára is, a férfi ruházat viselése kimondatlan tabu volt. Kinyitottuk a ruhásszekrényt, és kihúztuk a férjem ruháit. Aztán elkezdtük létrehozni, kombinálni, keverni és próbálni a szetteket.

Első nap.

Amikor a párom kiválasztotta a katonai stílusú nadrágot, karba tettem a kezem, a tiltakozásom jeleként. Úgy éreztem magam, mintha valami rapper lennék. A nadrág nyilvánvalóan nagy volt rám, ám könnyedén tudtam rögzíteni egy öv segítségével. Nagyon stílusosnak tűnt, különösen magas sarkú cipővel és egy ujjatlan felsővel.

Második nap.

Tudtad, hogy a pulóverek nemcsak nadrágokhoz, hanem szoknyákhoz is tökéletesen passzolnak? Valójában ez nem igaz. Néha kétségeim vannak a férfi pulóverek viseléséről, mivel alapvetően nem különböznek a nőitől. Ha a férfi részlegen vagy, és megtetszik egy ilyen ruhadarab, menj tovább, és vegyél valami mást, ami nem pulóver.

Harmadik nap.

A férjem szekrényében találtam egy farmer inget, amit régen hordott. Felvettem egy bordó színű koptatott térdszoknyához. Meglepően jó lett ez a kombináció. Véleményem szerint ez a megjelenés minden alkalomra alkalmas.

Negyedik nap.

Egy kemény nap után az irodában, a munkatársakkal úgy döntöttünk, együtt töltjük az estét. Úgy döntöttem, hogy valami laza és sokoldalú szettet veszek fel. A párom rögtön egy érdekes khaki színű inget vett elő, és azt tanácsolta nekem, hogy a derekán kössem össze. Pilóta szemüveggel és egy szűk nadrággal együtt a kép tökéletes lett. Nagyon vonzónak éreztem magam ebben az összeállításban.

Ötödik nap.

A ballonkabát egy olyan típusú ruha, amit mind a férfiak, mind a nők egyaránt viselhetnek. Mivel a párom karja sokkal hosszabb, mint az enyém, akkor sem okozott problémát a kabátja viselése. Csak feltűrtem az ujjait, és elindultam, hogy kiegyensúlyozott lélekkel meghódítsam a világot.

Hatodik nap.

Meglepetésemre a párom felajánlott egy csíkos felsőt, rámutatva, hogy ez nemcsak a tengerészek ruhadarabja, hanem a francia elegancia egy szimbóluma is.

Hetedik nap.

Ne bánd, ha a pulóver egy kicsit nagyobb, mint amekkora te vagy, ez csak még trendibbé tesz téged. Egyébként, a férfi pulóverek valamilyen oknál fogva mindig melegebbek és kényelmesebbek. Más szavakkal, tökéletes választás egy esős időjáráshoz.

Nyolcadik nap.

Ma már nincsenek fontos találkozók a munkahelyemen, úgyhogy a párom és én úgy döntöttünk, hogy ismét elengedjük a formális megjelenést és egy lazább szettet állítunk össze. Ehhez egy férfi kasmír pulóverre és férfi farmerre volt szükség. Ezek a ruhák annyira nagyok és kényelmesek, hogy biztos sehol nem fog szorítani.

Kilencedik nap.

A dzseki az egyik legváltozatosabb ruha típus. A párom szerint minden alkalomra megfelelnek és szinte mindenhez jól passzol. Például ha csak egy pólót és farmert veszel fel, még akkor is nyugodt elegáns megjelenést biztosít.

Tizedik nap.

A kísérlet utolsó napján a választás, párom hófehér ingére esett. Nagyon nagynak tűnt számomra, de ennek a hátránynak az volt az előnye, hogy feltűrtük az ujjait, és egy ceruza szoknyába tűrtük. Egy férfi karórát is választottunk a szetthez. Számomra a végeredmény merész és elegáns lett – tökéletes választás minden dolgozó nő számára!

Nos, a kihívás most befejeződött, és azt mondhatom, hogy a végeredmény meglepő lett: az összes ruhám, amit viseltem, rendkívül kényelmesnek és funkcionálisnak bizonyultak!

betöltés...