A férfiak szerint ez a 8 külső jegy a legvonzóbb egy nőben

A legtöbb nő szeretné tudni, hogy mik is azok a külső védjegyek, amiket a legtöbb férfi előnyben részesít és hogyan hívhatják fel magukra a figyelmet. Sokan abban a hitben vannak még mindig, hogy az erősebbik nemet a modell testalkatú, magas gyönyörű idomokkal rendelkező nők mozgatják meg, pedig nem így van. A mostani cikkünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy bemutassuk nektek miket is figyelnek és tartanak vonzónak a férfiak egy nőben.

1, Alak

Akár tetszik a kár nem a férfiak úgy vannak kódolva, hogy a nők testalkatát nézzék meg először. Nekik ugyanis az a fontos, hogy egészséges legyen és minden olyan kritériumnak megfeleljen, ami a várandóssághoz és egy baba kihordásához szükséges. Ennek tükrében, a nagyon vékony, mondhatni sovány alkatú nők nem fognak tetszeni. Fontos számukra, hogy kiszemeltjüknek vékony legyen a dereka, széles a csípője, ugyanis tisztában vannak vele, hogy az ilyent testalkattal rendelkező nőknek könnyebben megy a szülés.

2, Mosoly

Még a legkeményebbnek tűnő férfi embereket is le lehet kenyerezni egy csábos, gyönyör mosollyal. Ebből kifolyólag a tekintet, a kisugárzás nagyon fontos szempont a számukra. Félreértés ne essék nem azt várják el potenciális párjuktól, hogy olyan mosolya legyen, mint a legtöbb hollywoodi hírességnek, hanem, hogy ápoltak legyenek a fogaik és kellemes a leheletük.

3, Arcszimmetria

A férfiaknak igenis fontos ez a szempont. Az agy amúgy is sokkal gyorsabban dolgozza fel, ha valami szimmetrikus dolgot lát, így minél több a szimmetria egy hölgy arcában annál jobban marad meg a férfi emlékezetében. Természetesen tudjuk, hogy senki sem rendelkezik 100\%-osan szimmetrikus arccal, ugyanis az furcsa lenne.

4, Ajkak

A legtöbben azt gondolnák, hogy a férfiak az agyon szilikonozott ajkakra buknak, de ez nem igaz, ugyanis ők azt a típusú ajkat kedvelik és részesítik előnyben, amit jó érzés megcsókolni. Ennek tükrében nem kell szégyenkezned, a neked vékony vagy közepes méretű ajkaid vannak. Egy tanulmány szerint pedig legalább 7 perccel tovább figyelik azokat a hölgyeket, akiken vörös színű rúzs van.

5, Szemek

A férfiak egyszerűen képtelenek ellenállni a nagy boci szemű lányoknak. Amikor egy illető szerelmes lesz a szeme sokkal nagyobbnak tűnik, illetve a pupillája is kitágul, ami még bájosabb tekintetet kölcsönöz neki.

6, Szemöldök

A szemöldök az, ami az arc keretét adja, ezért nagyon fontos, hogy az hogyan is néz ki, milyen formája van…stb. Az arc ezen része nagyon sokat segít mikor érzelmeket fejezel ki. A szemöldök kiemelésével finoman kell bánni, mert a túl vastag és túl sötét szemöldököket annyira nem csípik a férfiak. Egyes kutatások szerint pedig sokan először a szemöldököt pillantják meg, csak azután néznek a másik szemébe.

7, Testtartás

Senki sem szeret egy görnyedt hátú hölgyet nézni, aki úgy megy, mintha ő maga lenne Quasimodo. Mindig minden körülmények között ki kell húzni magad, fel kell szegni az állad és egyenes háttal, vállakkal kell közlekedni. A férfiaknak nagyon imponál, ha egy nő tudatában van annak, hogy testtartásával mennyire jól fel lehet hívni a másik fél figyelmét. Ezen kívül a testjelek rengeteg mindent elárulhatnak egy illetőről.

8, Színes öltözködés

A legtöbb nő leginkább a pasztell és a föld színibe szeret öltözni, ám egy tanulmány megerősítette, hogy az erősebbik nem képviselőit sokkal jobban vonzza a feltűnő, például piros színű ruha. A piros szín alapjáraton is a szenvedély és a szerelmet szimbolizálja így nem csoda, hogy odafigyelnek rá. Fontos megjegyeznünk, hogy a fekete ruhát sem kell száműzni a szekrényből, mert ez az intelligencia és magabiztosság színe is.

Hasznosnak találtad a cikket?

betöltés...