Ez a FOTÓ futótűzként járta be a világot

Ez a kép az egész világot meghatotta! Egy férfi egy alvó gyerkőcöt tart a karjában, míg az édesanyja kitölti az orvosi papírokat!

Natasha Crittenden Wilson osztott meg egy megható történetet, amely azóta bejárta az internetet, és sokakban megerősítette azt az érzést, hogy még mindig van emberség és odafigyelés a Földön.

A képen egy idősebb fehér férfi ölel magához egy pár hónapos színesbőrű kisbabát, amíg az édesanyja kitölti az orvosi papírokat.

Natasha így írt erről a pillanatról:

“Az orvosi váróteremben voltam, mikor egy nő bejött, karjában egy alvó, pár hónapos gyerkőccel. Megkapta a kitöltésre váró papírokat, de nem tudta megoldani a dolgot, hogy egyszerre tartani tudja az alvó gyerekét, és ugyanakkor ki tudja tölteni a nyomtatványt.

Ekkor jött oda a képen látható férfi, aki megkérdezte, hogy átveheti-e a gyereket, míg a nő végez a papírmunkával. A kismama elmosolyogta magát, és azt mondta, hogy az csodás lenne. Ez a férfi úgy fogta a kicsit, mintha a sajátja lett volna. A szívem teljesen elolvadt.

Sajnos a társadalmunkban még mindig jelen van a rasszizmus, de ez a férfi a példa arra, hogy még van remény a békés együttélésre.”

betöltés...