Így nézett ki ez a 11 jóképű hollywoodi férfi, mielőtt híressé váltak volna

Bruce Willis gyerekként nagyon szégyenlős volt mindemellett még dadogott is. Dwayne Johnson pedig sokáig túlsúllyal küzdött. Cikkünk minden egyes hősének megvan a saját története. Valaki idővel változott meg, de akadt olyan is, aki kemény munkájának és kitartásának köszönheti a sikereit. Bizony nagyon hosszú utat tettek meg azért, hogy ma ott legyenek ahol vannak. Ők a bizonyítékai annak, hogy még azokból is lehet hős, akik egyáltalán nem születtek annak.

1, Dwayne Johnson

Dwayne Johnson amerikai birkózó és színész, akit Sziklaként becéznek. A People magazin szerint 2016-ban megválasztották az év legvonzóbb férfijának. Johnson azonban nem mindig úgy nézett ki, mint ma. A színész megosztotta az Instagramon fiatalkori képeit, amin látszik, hogy bizony súlyfelesleggel küzdött. A legelképesztőbb, hogy akkoriban még volt haja.

2, Ryan Gosling

Miután szerepelt a “Szerelmünk lapjaiban” Gosling belopta magát a női szívekbe. Pályafutása 12 éves korában kezdődött, amikor a “The Mickey Mouse Club” című sorozatban szerepelt. Később szerepet kapott “Az ifjú Herkules kalandjai” című sorozatban, mint Herkules.

3, Jason Momoa

Ifjú korában Momoa modellként tevékenykedett Hawaiin. Régi tinédzserkori képein nagyon nehéz felismerni a DC képregényből származó Aquaman és a Trónok Harca sorozat Khal Drogoját. A bal szemöldökén látható heg különlegesen félelmetessé teszi arcát, amit egy söröskorsó okozott, mely az arcában landolt egy verekedés során.

Viszont nem csak ez befolyásolta megjelenését. Momoa a “Conan a barbár” 2011-es film forgatása alatt úgy gondolta sokkal valósághűbben el tudja játszani a karakterét, ha orra el van törve. Egy barátja habozás nélkül beverte neki.

4, Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal 11 évesen kezdett színészettel foglalkozni. Többször kapott kisebb szerepeket, majd 1999-ben megkapta első főszerepét az “Októberi égbolt” című filmben. A nézők tiszta megjelenésű és ügyetlen tinédzserként emlékeznek rá. Jelenleg Jake karizmatikus, jóképű és mindenesetre tehetséges színész hírében áll.

5, Bruce Willis

A “Die Hard” főszereplője gyerekkorában nagyon dadogós volt, ezért amikor zavarban volt, vagy stresszes volt szinte beszélni is elfelejtett. Annak érdekében, hogy legyőzze ezt, beiratkozott egy dráma csoportba. Ez segített Willisnek megbirkózni a betegségével, majd később a világ legfontosabb akciófilm színésze lett.

6, Brad Pitt

A szőke hajú, kék szemű, bájos mosolyú jóképű férfi fiatalkorában is szívtipró volt. Az évek azonban karizmatikus megjelenéssel és férfias vonzerővel ruházták fel őt, amivel még vonzóbb mint valaha. Nem csoda egyébként, hogy rendszeresen elnyeri a világ legjóképűbb férfi címet.

7, George Clooney

George Clooney sikeres, gazdag na meg persze híres. Van egy gyönyörű felesége és a tengerparton él. Ám nem volt mindig ilyen fényűző élete mint most. Gyerekként Clooney arcidegbénulásban szenvedett. Ez azt jelentette, hogy arca félig megbénult, nem tudta kinyitni a szemét, és osztálytársai emiatt gúny tárgyává tették. Frankensteinnek becézték, ami nagyon bántotta őt.

Szerencsére a betegséget sikerült legyőzni. 21 éves korában a jóképű srác színészkedéssel kezdett foglalkozni és hollywoodi castingokra járt.

8, Justin Timberlake

Timberlake, ugyanúgy Ryan Gosling, gyermekeként kezdte karrierjét a “The Mickey Mouse Club” sorozatban. Miután véget ért, a 14 éves Justin és egy csapat másik srác megalapította az ’N Syncet. Abban az időben Justinnak szőke göndör haja volt, ám most a 38 éves arcán szemmel látható az érettség jelei.

9, Robert Downey Jr

Robertet többször megválasztották már a világ legszexisebb férfijának, ám nem mindig volt ilyen jóképű, mint manapság. Fiatal és fura külseje viszont nem akadályozta meg őt abban, hogy meghódítsa Sarah Jessica Parker szívét. Ma mindenki Vasemberként ismeri, és gyakorlatilag minden nő odavan érte.

10, Chris Pratt

Tizenévesen még nem gondolta volna, hogy egy nap majd a Jurassic Worldben és a Galaxis őrzőiben fog főszereplőként játszani. Annak idején imádta a freestyle birkózást, amit senki sem mondott volna meg róla. Keményen dolgozott megjelenésén azért, hogy ilyen külseje legyen, ugyanis régen súlyfelesleggel küzdött. Idén feleségül vette Arnold Schwarzenegger lányát Katherinet.

11, Keanu Reeves

Gyermekkorban diszlexiát észleltek nála, ezért ugyebár az írás és olvasás nagyon nehezen ment neki. Ezen felül nagyon extrovertált személyiség volt, ám elmondása szerint legyőzte ezen komplexitásait. A színész egyébként több millió nő szívét rabolta már el szerte a világon.

betöltés...