16 fénykép és történet, mely a te szívedet is egy pillanat alatt megolvasztja

Csak mi emberek vagyunk képesek elhozni a várva várt boldogságot és örömöt, mind embertársainknak és mind az állatoknak, akik körülvesznek bennünket. Mindenkit érnek nehézségek és problémák, de nem szabad elfelejteni, hogy a kedvesség mindig mindenre gyógyír. Egy mosoly, egy ölelés, vagy egy szimpla beszélgetés már sokat lendít mások kedélyállapotán. Ez a cikk olyan képeket és történeteket tartalmaz, ami egy másodperc alatt képes a legfagyosabb szívet is megolvasztani, sőt inspirálhat mindenkit arra, hogy valami jót cselekedjen az életben.

1, “Az édesanyám kiskora óta vak és mindig volt vele egy vakvezető kutya, aki segítette őt. A bal oldali képen az első a jobb oldalin pedig az utolsó kutyával készítettek róla képet.”

2, Ennek a férfinak szívátültetésre volt szüksége, és a képen látható hölgy elhunyt lányának szívét kapta meg. A férfi hagyta az anyukának, hogy utoljára meghallgathassa lánya szívverését.

3, Egy tragikus történet inspirálta ezt az embert őssejtjeinek eladományozására.

“Amikor ötödik osztályos voltam a legjobb barátom leukémiában halt meg, de akkoriban nem tehettem semmit, hogy segítsek neki. Ez a szörnyű esemény arra ösztönzött, hogy őssejtjeimet eladományozzam olyan idegeneknek, akiknek szüksége van rá.”

4, Ez a fiú felvette nagymamája hálóruháját, hogy jobban érezze magát.

“A fiú 84 éves nagyanyja úgy érezte, hogy bocsánatot kellene kérnie családjától azért, mert egy szál hálóingben látják őt. Unokája megpróbálta felvidítani ezért felvette egy másik hálóingét és közös képet posztoltak róla.”

5, Ez a fiatalember odaült az idős hölgy asztalához, mert láttam, hogy minden egyes nap egyedül eszik. Megsajnálta és felajánlotta, hogy társasága lesz étkezése közben.

6, Egy ázsiai férfi, aki idős, beteg édesanyját gondozza.

7, Ennek a lóherének a története a te szemedbe is könnyeket fog csalni.

“Apám kiskoromban azt mondta, hogy ha találok egy négylevelű lóherét, akkor kapok tőle 5 dollárt. Édesapám halála után találtam egyet, felnéztem az égre majd azt kiabáltam: “Apa, tartozol 5 dollárral.”

8, Biztosak vagyunk abban, hogy ezzel valaki napját jobbá tette.

(Ha hajléktalan vagy, vagy csak szükséged van egy kis segítségre, vegyél el annyit a tartóból, amennyit szeretnél.)

9, Ez a férfi, minden reggel kihozza felesége fényképét, és “együtt” ücsörögnek a mólón.

(Ez a móló nagyon különleges volt ennek az embernek és feleségének. A nő évekkel ezelőtt elhunyt, és azóta ő folyamatosan hozza fényképét és együtt ülnek szerelmük helyén.)

10, Ő itt Molly egy vak 11 éves labrador kutya, akinek nem utolsó sorban szívbeteg is. Ez azonban nem akadályozta meg őt abban, hogy 7 embert, 2 kutyát és 4 macskát megmentsen egy tűzvésztől.

11, Egy texasi középiskola diákjai épp vigasztalják osztálytársukat, akinek édesanyja sajnálatos módon elvesztette a küzdelmet a rák ellen.

12, Ez a drága kutya megmentette gazdája életét. Látta, hogy jön egy teherautó, és teljes erejéből ellökte őt. Igaz az ütés kutyáját érte, de egy lábtöréssel megúszta az esetet.

13, Ennek a férfinak a barátnője a lehető legjobb ajándékot adta. A férfi rendkívül szegény körülmények között nőtt fel, és mér kisgyerekként is Charizardos uzsonnás dobozt szeretett volna. 18 évvel később a barátnője megtalálta az eBay-en, és megvette neki!

14, Ennek a 14 éves vak kutyának saját vezető-embere van.

15, Ez a férfi talált egy nagyon jó módszert nagyapja agyműködésének stimulálására.

16, Egy kapus aki vigasztalja a faji megkülönböztetésben részesített csapattársat.

Mennyire szomorú és egyben örömteli történetek nem igaz?

betöltés...