16 vicces szituáció, ami minden lánynak ismerős lehet!

Minden nő egyedi és megismételhetetlen. Viszont vannak olyan tipikus dolgaik, amik megegyeznek egymással. Hiába próbálják tagadni, hogy “ők nem olyanok”, nem jön össze. Szinte nincs olyan nő, aki még ne diétázott volna, ne figyelmeztetné folyamatosan a férjét arra, hogy valamit ne felejtsen el. De pont ezekért az aranyos dolgokért szeretik őket a férfia, hiszen hova lennének nélkülük. Akármennyire is megfejthetetlen sokszor a női agy, pont ez a szeszélyesség, ami megbolondítja őket. Ebből adódóan vannak olyan élethelyzetek, amikor a legtöbb férfi csak áll, és értetlenül bámul, és közben azt kérdezi: mi a fene?! Mi most ilyen jellegű élethelyzeteket gyűjtöttünk össze. Nevetésre fel!

1.

Már éppen elkezded megsajnálni a barátnődet, hogy mi történt a telefonjával, majd felfedi a titkát. Mindenesetre tényleg lopásbiztos megoldás ez a matrica. Szerintem én is fogok ilyet venni.

2.

Azért valljuk be a lányokat nagyon meg tudja fertőzni az Instagram. Folyamatosan kreálják a jobbnál jobb képeket, hogy mindenki azt lássa,milyen csodálatos életet élnek. Néha azonban túlzásba esnek.

3.

Az alacsony lányok sokszor ütköznek a méretükből kifolyólag adódó problémákra. Akár egy magas asztalról beszélünk, vagy a mosdóban egy tükörről. Néha bosszantó tud lenni, de érdemes inkább viccesen felfogni, hogy a világ még nincs felkészülve a kistermetűekre.

4.

A férfiak kedvence, amikor a csajok oversize ruhákat hordanak. Nem látszik bennnk a csodás alakjuk, és sokszor krumpliszsákra emlékezteti őket a ruha. Ez a leányzó is pórul járt,mivel szinte csak azt hordott…

5.

A férfiak jó megfigyelők, akik észrevették,hogy a mellettük ülő barátnőjüknek a térde állásából meg lehet állapítani,mikor vannak megsértődve.

6.

Ez a kép tökéletes mutatja, hogy milyen amikor a barátnőd épp a füledbe súgja a legszaftosabb pletykákat a buliban arról a srácról, aki az előbb próbált bekörnyékezni.

7.

A felnőtté válás nem a 18. életév betöltésével kezdődik, hanem mikor elkezded figyelni az akciókat, és szorgosan vagdosod ki a kuponokat, amit minél előbb be akarsz váltani.

8.

Kb. egy óráig tartott mire minden a helyére került,majd mikor elkezdődik a sminkelés a legnagyobb káosz keletkezik pillanatok alatt. Férfiként sokszor nehéz megérteni, hogy hogyan lehet ennyi mindent felkenni egy arcra, egy gyönyörű bőrre.

9.

Van, akinek kicsit több ideig tart a regenerálódás. Ez nem feltétlenül baj, max. a pénztárca bánhatja. De az az egy biztos, hogy tényleg muszáj törődni önmagunkkal, mégha kicsit tovább is tart, mint terveztük.

10.

Vannak olyan lányok, akik tényleg egy lépést sem tesznek smink és belőtt haj nélkül. Talán kicsit spontánabbnak kell lenni, és nem mindig azzal törődni mi lehet a véleménye a többieknek.

10.

Egy igazi nő , minden helyzetben igazi nő marad. Ezt az alábbi kép mutatja a legjobban. Azért, hogy ne süllyedjen a földbe a sarka, hozott magával egy vágódeszkát. Ennél zseniálisabb megoldást nem mostanában láttam.

11.

A csajok, akik megkapják egy kisgyerektől, hogy “néni”. Már rohannak is az első drogériába ránctalanító krémet venni, mégha nincs is rá szüksége, mert 18 éves.

12.

Hasonlóan morcosan tudnak nézni a tükörbe, mikor az évszázad partijára készülődve észrevesznek a tökéletes smink alatt egy pattanást. Aztán persze nem bírják megállni, hogy ne nyomják ki…

13.

A feleség annyira biztosra ment azzal kapcsolatban, hogy a férje tutira ne felejtse elővenni a húst este, hogy gyakorlatilag felcímkézte az egész hűtőt. Azért kíváncsiak lennénk, hogy sikerült-e elővenni…

14.

A különbség, ahogy én és az instalányok vesznek egy nehéz nap után fürdőt.

15.

Ez minden hosszúhajú lány rémálma. Amikor bemész a fodrászhoz éppen csak egy kicsit vágatni, és ő kopaszra nyírja kb. a hajad. Nem tudjuk megfejteni, hogy a fodrászok milyen kódrendszerrel dolgoznak.

16.

Amikor minden ellened dolgozik, pedig szorgosan diétázol, de már olyan éhes vagy, hogy a lámpát is megennéd a hűtőből…Ugye ismerős?

betöltés...