16 ember, aki zseniális módon oldotta meg a kellemetlenségekkel járó helyzeteket

Vannak helyzetek és alkalmak, mikor az emberek csak drága holmik és eszközök árán tudják megvalósítani az elképzelésüket, ám amikor már a sokadik bankjegyet adják oda a pénztárosnak, akkor gondolkodnak azon, vajon gazdaságosabban meg tudják-e oldani, amit szeretnének. A mostani posztunk főhősei egészen egyedi és kreatív oldalról közelítették meg a dolgokat és bizony nem egy olyan ötlet született, ami elsőre butaságnak tűnhetett, de valójában nagy sikereket ért el.

1, Amikor vásárlás közben el kell mennem mosdóba, mindig ezt csinálom, hogy ne vigyék el a kocsimat.

2, Ha te is utálod, hogy az öv vége fityeg a testeden, akkor egy két oldali ragasztóval könnyedén lehet orvosolni a helyzetet.

3, Ha kicsi a lábad és nem találsz magadra zoknit, akkor menj át a gyerekosztályra és vegyél onnan. Ott amúgy is féláron van és menőbbek is mint az unalmas felnőtt zoknik.

4, Érdemes a sütőrácsokat megtartani, ugyanis képes lehetsz egyszerre több mindent sütni a sütőben, például pizzát, piskótát.

5, Ha műszőrmés dolgokat, szőnyegeket, kabátokat mostál ki, és száradás után elvesztették a formájukat, akkor használj kutyafésűt és voilá már jobb, mint új korában.

6, Ha a gyereknek sok a játéka és már nem tudod hova tenni, egy régi cipőrendszerező segíthet megoldani a problémát.

7, A hidrogén-peroxid csodákat tud művelni a csempék fugájával, ugyanis képes eltávolítani minden piszkot és penészt. Egyszerűen csak menj be a gyógyszertárba vegyél egy üveggel, öntsd a fugára a szert és 15 perc múlva töröld fel.

8, Ha túl forró a teád és nem akarsz hideg vizet engedni bele, akkor egyszerűen csak fagyassz le egy adaggal belőle jégkocka formájában.

9, Ha egyszerre két fogást kell készítened, de nem akarod, hogy összeérjenek, akkor néha drasztikus megoldáshoz kell folyamodni.

10, Ha épp nincs nálad húsklopfoló, de mindenképpen ki kell kicsit lapítanod a húst, akkor a kávésüveg is nagyon hatásos tud lenni.

11, Amennyiben nem akarod vakargatni a körömlakkot a körmödről, tegyél mindegyik ujjadra acetonnal átitatott vattát és rögzítsd őket rúzskupakkal.

12, Amikor az elsőre butaságnak tűnő ötlet valóban működik. Ezzel a módszerrel 300 virághagymát ültettem el, összesen két óra alatt.

13, Ha kis fürdőszobád van, de nincs az ajtón törülköző vagy ruhafogas és a falat sem szeretnéd kifúrni, akkor a zuhanykarnisra akasztott kampó nagyszerű megoldást nyújthat.

14, Ha csak egy rövid utazásra mész és nem szeretnél sok krémet, tusfürdőt, sampont magaddal vinni, akkor egy zacskó csücske nagyon sokat segíthet. Egyszerűen csak vágd le a darabot, tedd bele a krémet, majd egy vasaló segítségével zárd le a nyitott oldalát.

15, Az autósülésből úgy tudod kivenni a kellemetlen szagokat, hogy szódabikarbónát szórsz rá, majd 20 perc múlva kiporszívózod.

16, H nem voltál felkészülve arra, hogy éjszaka be fog fagyni a szélvédőd, akkor egy meleg vizes zacskó nagyon sokat tud segíteni. Nézd csak:

Hasznosnak találtad a cikket?

betöltés...