Ez a 20 illusztráció bemutatja, a világ valódi arcát

Mária Guadarrama azon művészek közé tartozik, aki nem fél lerajzolni az igazságot. A mai világban sokszor hajlamosak vagyunk minden ok nélkül megbántani másokat, majd mintha mi sem történt volna, egy egyszerű bocsánatkérés nélkül tovább menni. A művésznő ezeket a pillanatokat örökítette meg rajzok formájában:

1.

Ezt ugye nem kell bemutatni, kétféle típusú ember létezik: a félig üres és a félig tele -jellem.

2.

Ha mindenhez igy állunk hozzá, bevonzzuk a rosszat. Próbálj meg a problémákat megoldani, és ne gerjeszteni, magunk előtt gurgatni!

3.

A szerelem a legszebb dolog, ami a világon érhet minket!Próbáljuk megélni, és boldogok lenni!

4.

Eléggé érdekes ez a kép, de sajnos sokszor úgy tekintünk a másikra, mint egy használati tárgyra,próbáljunk ezen változtatni!

5.

A magányba sokszor beletörődik az ember, hogy ez jutott. Próbáljunk meg kimozdulni, új lehetőségeket keresni, hisz az élet szép, nem kell hogy egyedül legyünk!

6.

Mindannyian mások vagyunk, más elképzelésekkel, célokkal. Fogadjuk el, ha valaki nem ugyanazt akarja mint mi. A legfontosabb, megtalálni önmagunkat, és azt, hogy mit szeretnénk az életben!

7.

Ne figyeljünk mindig az önkontrollra! Fontos, hogy legyünk néha spontánok is, hisz ha mindig azt figyeljük,hogy másnak feleljünk meg, szorongóvá válunk!

8.

Az embert élete során rengeteg csalódás éri,amiért nehezen nyit mások felé. Meg kell adni a lehetőséget az újnak, mert az is lehet,hogy a boldogságot hozza el nekünk!

9.

Azt kell értékelni, amink van. Ne akarjunk mindig valami mást, gondoljunk csak bele, másnak annyi sem jut,mint nekünk! Értékeljük ezt!

10.

A legtöbb embernek csak egyetlen célja van: egy olyan párt találni, akivel együtt lehet építeni a jövőt.

11.

Ugye, az ellentétek vonzzák egymást.

12.

Fontos, hogy legyen egy egészséges önbizalma az embernek. Ezt mindenképp tanuljuk meg elsajátítani, akár segítséggel is!

13.

Sokszor úgy érezzük, hogy ami van, amiben élünk az nem elég,és muszáj váltani. Majd pedig miután elvesztettünk valakit vagy valamit, azután jövünk rá,hogy mekkorát is tévedtünk.

14.

A legnagyobb bajban mindig jól jön egy segítő kéz, ami kiránt minket a mélységből.

15.

Sokszor annyira kishitűek vagyunk magunkkal szemben, hogyha a boldogság velünk szembe jön, automatikusan hárítunk, mondván, biztos nem lehet ez ilyen egyszerű és magától értetődő.

16.

Az ember életében eljön az a pont, mikor besokall és már nehezen enged bárkit is közel a szívéhez.

17.

Nehéz sokszor dönteni, hogy a szívünkre vagy az eszünkre hallgasunk.

18.

Sokszor olyan jó lenne egy jót beszélgetni másokkal, azt remélve, hogy a partnerünk is ezt gondolja. De a legtöbbször jobb nem beleásni magunkat más gondolataiba….

19.

A legtöbb nő általában a kávézások alkalmával egy másik nőt beszélnek ki…

20.

Ha mindig a múlton rágódunk, sosem adunk lehetőséget,hogy az újjal foglalkozzunk. Egyszerűen engedjük el. Ami megtörtént, az megtörtént.

betöltés...