Adam Lambert “Believe” feldolgozása könnyeket csalt még Cher szemébe is

Cher, a legendás popsztár, akit csak ezen az egy néven ismernek (bárcsak mi is ilyen menők lennénk!), életünk egyik legsikeresebb előadója. A 72 éves, sokoldalú sztár már 56 éve van a figyelem középpontjában, mióta csak ő, és a néhai nagyszerű Sonny Bono egyesítette erőit valamikor a 60-as évek elején.

Talán nem meglepő, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek, akik csodálják Cher hihetetlenül hosszú és virágzó uralkodását mind a zenében, mind a filmben – a közelmúltban a Kennedy Központ figyelmét is felkeltette, ami egy olyan szervezet, amely minden évben díjakat oszt ki olyan személyeknek, akik tartós hatás gyakoroltak az előadóművészetekre és az amerikai kultúrára.

A díj a szórakoztatóiparban az egyik leginkább áhított, és idén Cher nyerte az egyik ilyen menő, szivárványszínű érmet. Az ünnepség részeként az énekesnőnek nem más, mint Adam Lamber adott szerenádot, egy olyan előadóművész, aki véleményünk szerint, ugyanolyan komoly, mint a kitüntetett.

Lambert úgy döntött, hogy Cher “Believe” című dalát dolgozza át, egy lenyűgöző produkcióban, amely szó szerint nagy sikert aratott. Mint fentebb láthatod, a rendszerint kemény Chert mélyen megérintette az American Idol második helyezettjének érzelmes elismerése. Igen, ezek könnyek, amiket a szemében látsz!

Nyilvánvaló, hogy Lambert ugyanolyan büszke a teljesítményére, mint Cher, amint azt a lenyűgöző megnyitó bizonyítja, amit nemrégiben megosztott az Instagram oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Part of @cher tribute at the #thekennedycenter (full performance link in bio)

ADAMLAMBERT (@adamlambert) által megosztott bejegyzés,

Talán nem meglepő, hogy mind az énekesek – és ami azt illeti, mindenféle zene – rajongói rengeteg támogatással árasztották el Lambertet az előadása után! Kevesebb, mint egy hét alatt az előadó hihetetlen negyedmillió megtekintést gyűjtött a Instagramon egyedül!

Nyilvánvaló, hogy Lambert Cher előtti tisztelgése lenyűgöző, de meg kell jegyezni, hogy a többi sztárokkal teletűzdelt sor is meglehetősen nagy benyomást keltett. A többi díjazott Philip Glass legendás zeneszerző, Reba McEntire country szupersztár, Wayne Shorter szaxofonos és a Broadway Hamilton című sikerének négy társ-alkotója, beleértve Lin-Manuel Mirandát is.

Bár Lambert váltotta ki a legnagyobb tetszést az éjszaka, egy másik korábbi American Idol öregdiák, Kelly Clarkson is nagy sikert ért el Reba McEntire “Fancy” című dalának átdolgozásával. Ami még különlegesebbé tette az előadást, hogy McEntire – érdekes tény! – Clarkson anyósa. Csakúgy, mint Lambert, Clarkson gyönyörűen énekelt, és Cherhez hasonlóan McEntire is könnyezett.

Ezekről az előadásokról mindannyian ítéletnapig beszélhetünk, de soha nem tudnánk teljes mértékben megragadni, hogy mennyire erőteljes nézni ezen fiatal ikonok tehetséges elődjeinek szóló szerenádját. Nézd meg Adam Lambert, maga a legenda előtt előadott “Believe” átdolgozását az alábbi videóban. Igazán méltó tiszteletadás!

Szeretnénk hallani a gondolataidat Lambert tetszést kiváltó feldolgozásáról. Tetszett az előadása? Melyik volt az este kedvenc előadása számodra? Kit kellene legközelebb a Kennedy Központnak díjazni?

betöltés...