A szociális munkás magányos életet élt, de halála után a közösség megdöbbent, amikor megtudta az igazságot, amit elhallgatott

A legtöbbünk felismeri a magányos lelkeket, amikor találkozunk velük. Ők azok az emberek, akikről soha nem tudunk sokat, akik magukban vannak, és nincsenek sok barátjuk.

Bár Alan Naiman szociális munkás volt, ami olyan munkát jelentett, ahol sokféle emberrel találkozott, a munkán kívül az egyedüllétet részesítette előnyben, és soha nem házasodott meg, és nem volt gyermeke.

Még az a kevés ember, akik ismerték őt, sem tudták a nagy titkot, amit évtizedek óta rejtegetett.

Az a kevés ember, aki ismerte Alan-t, észrevette, hogy nagyon óvatosan bánt a pénzével, inkább szigetelőszalaggal javította meg a cipőjét, minthogy újat vásároljon, mindig a legjobb ajánlatokat kereste az élelmiszerboltokban, és gyorséttermekben étkezett.

Alan halála után mindenki megértette, hogy miért élt ilyen takarékos élet.

Bölcs befektetés

Alan szociális munkásként dolgozott, és a CTV News szerint 67 234 dolláros éves fizetést szerzett. De sok mellékállása is volt, hogy extra pénzt szerezzen, pénzét bölcsen fektette be, és örökölt is pénzt, amikor szülei elhunytak.

Néha egyszerre három munkája is volt.

A washingtoni szociális munkás saját szemével látta, milyen nehéz az élet sok gyermek számára, de ő is egy olyan idősebb testvérrel nőtt fel, akinek fejlődési fogyatékossága volt, és életét az ő segítésének szentelte.

Alan ritkán beszélt a bátyjáról, és sokan azt sem tudták, hogy évekkel ezelőtt nevelőszülő volt.

Miután Alan testvére 2013-ban meghalt, úgy döntött, hogy meglepi magát egy sportkocsival.

Amikor Alan 2018 decemberében rákban meghalt, a nagy titka napvilágra került.

Végakaratában Alan 11 millió dollárt hagyott gyermek jótékonysági szervezetekre.

Azt is kijelölte, hogy az egyes jótékonysági szervezetek mennyi pénzt kapnak. 2,5 millió dollárral támogatta a Gyermekgyógyászati Ideiglenes Gondozó Központot, amely segíti azokat a csecsemőket, akik kábítószerfüggő anyáktól születtek.

Nagyvonalú ajándékok

A legtöbb szervezetnek, akire pénzt hagyott, nem volt személyes kapcsolata Alannal, beleértve a Gyermekgyógyászati Ideiglenes Gondozó Központot is.

Alan néhány évvel korábban felhívta a szervezetet, mert segítségre volt szüksége egy gyermek elhelyezéséhez, de az illetékesek soha nem találkoztak vele személyesen.

Pénzt is hagyott a Treehouse nevelőszülői szervezetre.

Életét annak szentelte, hogy ezt a pénzt megspórolja mások javára; milyen hihetetlen gesztus.

Oszd meg ezt a cikket a Facebook-on lévő barátaiddal, hogy kegyelettel adózz Alan-nak a kemény munkájáért, hogy segítsen a sebezhető gyermekeken.

betöltés...