A buszvezető kora reggel felveszi a gyerekeket a szokásos módon, majd a szülők felfedezik, hogy nem az iskolában vannak

Az ónos eső utáni tükörjég veszélyes. Ha valaha is megpróbáltál járni vagy vezetni rajta, tudni fogod ezt.

Ezért nem volt meglepetés a szülőknek, amikor Shelby megye értesítette a szülőket, hogy az iskolai tanítás később kezdődik, annak érdekében, hogy megvárják, hogy az útról leolvadjon a jég.

Sajnos Wayne Price buszvezető nem kapta meg időben az üzenetet. Már felvette az összes tanítványát, és tudta, hogy az otthonukba való visszatérés csak egy baleset esélyeinek növelését szolgálná. Tehát helyette valami teljesen mást tett…

Mivel nem bízott abban, hogy a gépkocsit leparkolja és hagyja, hogy a gyerekeket két órán át lekösse az okostelefonjuk, tudta, hogy valamit tennie kell, hogy elfoglalja őket.

A tettei lehet, hogy nem pontosan az előírásoknak megfelelőek volt, de aligha érték meglepetésként az alabamai Montevallo-ban lévő Montevallo Általános Iskola tisztviselőit.

A gyerekek azonban nem tudták, hogy mit tartogat számukra. Amikor egy helyi McDonald’sba fordultak, bizonyára megkérdőjelezték, vajon Wayne elvesztette-e az eszét.

Kiderült, hogy egyszerűen csak reggeli kekszekkel akarta megvendégelni őket, és kifizetni mindannyiuk étkezését, a reggeli helyett, amit elmulasztottak, mivel nem voltak az iskolában.

Körülbelül 40-50 gyermek volt Wayne buszján, így el tudod képzelni, hogy mennyibe került neki, hogy kifizesse a számlát. Az iskola tisztviselői a Facebookon válaszoltak a gesztusra, mondván: „Mr. Price, az egyik autóbuszvezetőnk, valóban a karácsony szellemét képviselte! Kedden, amikor a tanítás később kezdődött a jeges utak miatt, és nem tudtunk reggelit felszolgálni, kekszet vásárolt a McDonald’s-ból az egész busznyi tanuló számára! Milyen kedves cselekedet, amire diákjaink örökké emlékezni fognak!”

Miután az emberek hallottak a jótékonysági tettéről, a világ minden tájáról elismerő és kedves üzenetekkel árasztották el Wayne-t.

Milyen igazán kedves dolog, és micsoda módja van arra, hogy az elvárásokon felül nyújtson valamit a gyerekek számára, akikkel olyan nyilvánvalóan törődik!

Ha úgy gondolod, hogy Wayne Price cselekedetei lenyűgözőek, oszd meg ezt a cikket a Facebookon!

betöltés...