Megrázó részletek Paudits Béla haláláról! Nem teljesült az álma

A színész szerdán hunyt el.

Szívszorító részletek derültek ki Paudits Béle halála kapcsán.

A színész június 3-án lett rosszul az otthonában, mentővel vitték kórházba, agyi infarktussal. Fél oldalára lebénult, beszélni már nem tudott, lélegeztetőgépre kapcsolták. Állapota az elmúlt tíz napban sem javult, tegnap délután pedig a szervezete feladta a harcot. Paudits halála kapcsán a Blikk most megható információk birtokába jutott. Úgy tudják, évek óta nem látott lányát még megvárta a színész, csak azok után ment el, hogy meglátogatta őt a kórházban.

A Blikk információja szerint “a színművész lánya sokáig nem tudott bemenni édesapjához, hiszen egyedül volt otthon a pici fiával. Bár az elhunyt művész sosem találkozott az unokájával, magában Márkocskának becézte a fiút. Paudits egy éve nyilatkozta, ha picit jobban lesz, mindenképpen szeretné megismerni az unokáját, ez a vágya sajnos nem teljesülhetett. Magára maradt szeretett cicája is, aki egyetlen hű társa volt az elmúlt években.

“Mielőtt kórházba került, azt kérte gondozójától, hívasson elő egy közös fotót róla és a macskáról. A kép már keretezésre várt, de már nem ért be hozzá a kórházba.” – írja a Blikk.

Pauditsnak az ismerősei szerint voltak még tervei, remélték, hamar felépül. Márciustól kapta az úgynevezett művészjárulékot, amitől a kedve is jobb volt, végre nem kellett nélkülöznie, be tudta osztani a pénzét.

Évekkel ezelőtt egy súlyos gyomorfekéllyel kezdődött a leépülése, a sebe elfertőződött, a bizalmát elvesztették az orvosok. Lefogyott és folyamatos fájdalmakkal élt. Nem csoda, hogy gyakran azt nyilatkozta, már várja a halált.

Paudits Béla 1949. augusztus 19-én született Budapesten. 1968 és 1972 között a Színház- és Filmművészeti Főiskolán tanult, 1986-ban pedig elvégezte a Vendéglátóipari Főiskolát is. 1972 és 1974 között a József Attila Színház, 1974 és 1983 között a Madách Színház tagja; 1983 és 1985 között, illetve 1997-től szabadúszó volt. 1993 és 1997 között Torontóban élt. 1993-ban Jászai Mari-díjjal tüntették ki.

betöltés...