Az anya és apa eltemetik a kétéves gyermeküket – 1 hónappal később ismét mérhetetlenül mély tragédia sújtja őket

Amikor egy családot tragédia sújt, és különösen egy gyermek elvesztése révén, a fájdalom eltompíthatatlannak tűnhet. Pontosan ez történt az Allen családdal, amikor elveszítették 2 éves fiukat, Brodyt, a rák miatt.

Szerencsére viszonylagos vigaszra lelhettek a közösségük és barátaik elsöprő támogatása következtében. Tucatnyian mozgósították magukat, hogy támogassák a gyászoló ohio-i családot, és kényelmet és támogatást nyújtsanak nekik amilyen módon csak tudtak.

De most, a sors kegyetlen fordulatában, a családot újra tragédia sújtja.

Allenék csak egy átlagos öt fős család volt, az ohio-i Colerain Township kisvárosából.

A szülőknek Shilonak és Toddnak három gyönyörű gyermeke volt: Andrew, McKenzie és legfiatalabb fiuk Brody. Amikor az Allen család megtudta, hogy Brody beteg, mélyen megrázta a családot.

Brody egy ritka rákbetegséggel született, amely daganatok növekedését okozta az agyában. Amikor Allenék megkapták a prognózisát, pusztító volt: Brody nem éli meg ezt az évet.

Ahogy a története a közösségi médiában keringett, Brody több millió amerikai embert megérintett.

Helyzetük fényében az Allen család úgy döntött, hogy korábban, szeptemberben ünnepli a karácsonyt – így kényszerítve az egész Colerain Township közösségüket, hogy csatlakozzanak egy utolsó karácsonyi csodához Brodyért.

“Olyan boldog volt” – mondta McKenzie a helyi híreknek. “Csodálatos volt. Nem csak neki, hanem mindenki számára.”

Brody elvesztése
Sajnos, Brody Allen egy hónappal később, októberben meghalt. Édesapja, Todd, a tragédiát közzétette az interneten, a következőket írva:

“Jó reggelt. A legmélyebb szomorúsággal szeretném elmondani, hogy Brody elvesztette a harcot. Ma reggel 6 órakor Brody halkan, békésen elment, édesanyja, Shilo karjában. Nem szenvedett. A családja körülötte volt, és kétségem sincs felőle, hogy sok angyal is. Míg a szomorúságunk mérhetetlen és hiányozni fog a mosolygó gyönyörű lelke, vigasztal a tudat, hogy a fiunk ma megérintette Isten arcát.

Ma a mennyország üdvözölte a kis szuperhősünket.

Szállj magasra kis ember… Amíg nem találkozunk újra. Szeretünk téged.”

További tragédia

Most, egy kegyetlen sorsfordulat miatt, az Allen család még több tragédiával szembesül – mindössze egy hónappal a legfiatalabb fiuk temetése után. Brody bátyja Andrew egy pusztító autóbalesetet szenvedett.

Andrew súlyosan megsérült és most kritikus állapotban van a kórházban.

Most orvosilag indukált bénulásban van, hogy elkerüljék a szervezet további károsodását.

Az apa, Todd, szomorúan, ismét a Facebookhoz fordult, hogy támogatást kérjen:

“Mindannyiótokhoz fordulok, mert sürgős segítségre van szükségem. Andrew állapota nagyon kritikus. Nagyon komoly életet fenyegető traumás agysérülése, vese sérülése, kis szakadás a lépén, törött lapockacsontja és egy kificamodott/törött kulcscsontja van.

Szomorúságunk és fájdalmunk egyszerűen leírhatatlan.

Kérlek, imádkozz Andrew gyógyulásáért és felépüléséért. Nem érdekel, hogy milyen hitű, nyelvű, vallású vagy, milyen életperspektívád van. Imádságaid, gondolataid és jó kívánságaid segítettek nekünk, és ami még fontosabb, azt hiszem, erőt adtak Brodynak és egy kis extra időt, hogy az utolsó napjait teljes mértékben örömmel töltsük be. Kérlek, megint a segítségedre van szükségünk.”

Ha megteheted, hogy anyagilag is támogatod Allenéket az imádságod mellett, látogasd meg GoFund me oldalukat. Felkeresheted Facebook oldalukat is, amely az imáknak és jókívánságokat kínál helyet.

Milyen szörnyű! Én személy szerint a gondolataimban és imáimban tartom ezt a családot. Kérjük, tedd te is ugyanezt, és oszd meg ezt a történetet, hogy Allenék a lehető legszélesebb körből kaphassanak támogatást.

A 3 FACEBOOKOS KÉPET NEM TUDOM BETENNI, NINCS BEÁGYAZÁS OPCIÓ!

betöltés...