Az elrabolt 1 éves kisgyermek megmenekült, köszönhetően ennek az építőmunkásnak, aki hallgatott az ösztöneire

Colin Blevin építőmunkás egy reggel csípő fájdalommal ébredt, és elgondolkodott azon, hogy vajon képes lesz-e dolgozni. Úgy döntött, hogy mennie kell, hogy elkezdje munkáját, de azt nem gondolta volna, hogy a nap végére hősként köszöntik majd.

A 44 éves kaliforniai, San Jose-i fiatalember arra ért be a munkába, hogy egy autó elállja az építkezés bejáratát. Amikor megkérte a vezetőt, hogy álljon arrébb a járművel, Blevin észrevette, hogy van egy csecsemő a hátsó ülésen. Colin azt gyanította, hogy valami nem stimmel a férfival, tekintetbe véve az állapotát, és úgy döntött, hogy intézkedik.

Gyanúja kifizetődött, amikor Colinnak sikerült meghiúsítani egy gyermekrablási kísérletet; ami halálos kimenetelű is lehetett volna.

Colin szemmel tartotta a férfit, aztán tanúja volt annak, hogy megpróbál feltörni egy másik kocsit. A viselkedése alapján gyanította, hogy a férfi kábítószer hatása alatt áll.

Mielőtt Colin bármit is tehetett volna, egy nő (az alábbi képen) sokkoló hírrel közelített hozzá. A sofőr megszólította, még mielőtt Colin megérkezett, és megkérte, hogy vegye el tőle a babát. “Segítsen megmenteni ezt a babát” – kérte a nő Colint.

Colin tudta, hogy az ösztönei helyesek voltak ezzel a fickóval kapcsolatban.

Amit Colin nem tudott, hogy a férfi autójának hátsó ülésén ülő 1 éves kisfiúra, Emiliano-ra ’Amber Alert’ riasztást adtak ki.

Korán reggel Emiliano apja járó motorral hagyta a kocsiját, a hátsó ülésen a babával, miközben bement valamiért. Amikor visszatért, a kocsija eltűnt a kisfiával együtt.

Az építési területen az a férfi – akit később Ray Gutierrez-ként azonosítottak – megpróbálta ráerőltetni a gyermeket az asszonyra, mondván, nem tudja, mit kell csinálni a csecsemőkkel. Úgy tűnt, csak a kocsit akarta, de a kisbabát egyedül hagyhatta volna, ezzel veszélyes helyzetbe sodorva.

“Benéztem az autóba, és ott van ez a gyönyörű, zömök baba, aki rám néz” – mondta Colin. “A baba nyugodt és tiszta volt, egy üveggel a mellkasán,” Ray Gutierrez pedig “piszkos, vékony és ideges.”

Colin azonnal kivette a babát és az autósülést az autóból, és felhívta a rendőrséget.

A gyanúsított elmenekült a helyszínről, de a rendőrök később lenyomozták, és letartóztatták. A gyanúsítottat a 43 éves Raymond Randy Gutierrez-ként azonosították.

Köszönhetően Colinnak és a hölgynek, aki figyelmeztette, ez a kisfiú visszatért a szüleihez, ahova tartozik.

Ez az ember egy hős, oszd meg, ha egyetértesz!

betöltés...