Válassz ki egy kávéscsészét a 6-ból, döntésed fontos dolgot árul el rólad

Válassz egy kávés bögrét, ami sok mindent el fog árulni rólad!

Minden egyes reggel több millió ember tölti ki a bögréjébe a finom feketét, van aki tejjel issza, más cukrot is ad hozzá, de az sem ritka, ha valaki csak keserűn fogyasztja. Az, hogy milyen típusú kávét iszunk, és milyen bögréből, pohárból, netán csészéből, sok mindent elárul a személyiségünkről.

Most annyi a dolgod, hogy első ránézésre kiválassz egy kávésbögrét és olvad el az ahhoz tartozó leírást, hogy ezáltal jobban megismerhesd önmagad.

1-es számú bögre

Ez a bögre három színű kávéárnyalatot tartalmaz, ami azt jelenti, hogy te egy nagyon egyedi, színes személyiség vagy, minden nap új kihívásokat találsz, imádsz felfedezni, kísérletezni. Sajnos hamar rád tör az unalom, ezért mindig a szórakozást, a kalandokat keresed.

2-es számú bögre

Társaságkedvelő ember vagy, igyekszel mindig mindent optimistán látni, és örülni az apró dolgoknak is. Segítőkész vagy, aki szívén viseli a közösség gondjait. A legjobban a barátaid és a családod körében érzed magad.

3-as számú bögre

Intelligens ember vagy, akiben nagy merészség lapul, mert úgy gondolod, hogy nincs lehetetlen, bármire képes vagy. Inkább realista ember vagy, mintsem pesszimista. Szereted a kihívásokat, az egzotikus utazásokat.

4-es számú bögre

Mindig kimondod amire gondolsz, nem rejted véka alá a véleményedet. Bízol önmagadban, és tudod, hogy mi a legjobb magadnak. Céljaid vannak az életben, és ez látszik is rajtad, hiszen tele vagy energiával, jókedvvel. Maradj mindig pozitív.

5-ös számú bögre

Bájos, csodás, tündéri személyiséged vagy, aki könnyen szerez barátokat, akit mindenki kedvel. Ha valahol megjelensz, megtelik a helyiség jókedvvel, fénnyel. Hazudnál, ha azt mondanád, hogy nem szeretsz a figyelem középpontjába lenni.

6-os számú bögre

Hiszel a jóban, a reményben, abban, hogy ha jót cselekszel, akkor az életed is szebbé változik. Nyitott, toleráns személy vagy, aki nagy elhivatottságot érez az iránt, hogy másokon segítsen, főként a szegény, kiszolgáltatott helyzetben lévőkön.

betöltés...