Az anya először tartja karjában újszülött hármas ikreit – amit lát, mikor ránéz a bal oldali babára, egyszerűen elkápráztatja

Cache és Nick Gifford ma öt gyermek büszke szülei. Mindegyikük öt évesnél fiatalabb, és a házaspár pont olyan mozgalmas életet él, mint bármely más kisgyermekes szülők.

A házaspárnak először egy lánya született, Albani. Aztán két évvel később megérkezett a kis testvére, Beckett.

Két évvel Beckett születése után Cache ismét teherbe esett. Ezúttal azonban a családot egy teljesen váratlan – de semmiképpen sem csalódást okozó – meglepetés érte, amikor elmentek az ultrahangra.

Az ultrahangos orvos a képernyőre mutatott, és elmagyarázta, hogy Cache és Nick nem egy harmadik babát vár. Még csak nem is egy harmadik és egy negyedik gyermeket, hanem hármas ikreket vártak! A szülőket kellemes megdöbbenéssel fogadták a hírt.

Cache gondoskodott Albani-ról és Beckett-ről, akik ekkor négy és két évesek voltak, miközben megpróbált a lehető legtöbbet pihenni a méhében lévő három csecsemővel.

Végül elérkezett a nagy nap, Cache és Nick bementek a kórházba, és készen álltak arra, hogy a családjuk gyakorlatilag megduplázódjon. Képzeljük csak el, hogy háztartásuk négy főről hétre ugrik órák alatt! Biztosan varázslatos lehetett minden érintett számára, és feltételezhetjük, hogy a barátok és rokonok ugyanolyan izgatottak voltak amiatt, hogy Cache három új babát hoz a világra.

Amikor megérkeztek a kórházba, Cache és Nick helyet kaptak az újszülött intenzív osztályon, és az egészségügyi szakemberektől a legjobb gondozásban részesültek. A szülésznők is mindenkor támogatták Cache-et.

Nem sokkal később, Cache és a kórházi csapat három új babát üdvözölhetett a világban. A Journi, Chezny és Tatym nevet kapták.

Felkelhetett az ágyból, és egy hintaszékbe ült, amelyet a személyzet készített oda neki, sok párnával és takaróval, hogy kényelmes legyen. Hangulatosnak tűnik, igaz?

Az újszülöttek közül kettőnek extra oxigénre volt szüksége, és mind a három babán szívmonitor volt, de egészségesek voltak.

Ott feküdtek édesanyjuk karjainak biztonságában, rózsaszín ruhákba öltözve. Felismerve, hogy ez egy tökéletes pillanat, a család úgy döntött, hogy bekapcsolja a kamerát, és hagyja forogni. Ekkor kapták el azt a pillanatot, amelyre biztosan örökre emlékeznek majd a karácsonyi vacsorákon és családi összejöveteleken.

Szóval, mi történt?

Journi, aki Cache bal oldalán fekszik, valami rendkívül aranyosat csinált. Vess egy pillantást az alábbi videóra, és ne felejtsd el megosztani, ha tetszett ez a csodálatos pillanat! Tekerd fel a hangerőt…

betöltés...