Így néz ki ma a Szabadítsátok ki Willyt! kis főszereplője

Emlékeznek még az 1993-as családi film kis főszereplőjére? Ma már biztos nem ismernének rá az akkori 12 évesre! Jason James Richter jelenleg 36 éves – és alaposan megváltozott. Nézze meg a képeket!

A népszerű bálnás kalandot közel 23 évvel ezelőtt mutatták be a mozik, és olyan rutinos színészek oldalán, mint Michael Madsen, Lori Petty vagy Michael Ironside, ez volt a kis Jason James Richter színészi debütálása.

A nagy sikerű mozi be is indította a gyerekszínész karrierjét: hamarosan fontos szerepet kapott a Rendőrvicc című Chevy Chase-filmben, főszerepet a Végtelen történet 3-ban és benne volt a Szabadítsátok ki Willyt! mindkét folytatásában.

A kilencvenes évek végén (még mindig csak 18 évesen) Richter egy ideig visszavonult a filmezéstől, és zenei karrierjére koncentrált. A 2010-es években azonban visszatért, és napjainkban ismét filmez – igaz, kevésbé ismert művekben, főleg független alkotásokban és B-filmekben tűnik fel.

„Hát, még mindig játszom. Pont most fejeztem be egy High and Outside című sportdrámát. A szerepem szerint egy őrült motoros voltam, szóval egy kicsit másféle filmekben játszom már, mint amilyen annak idején a Willy volt. Ezelőtt egy Inhumane című thrillerben alakítottam orvost, hamarosan pedig egy westernben fogok feltűnni” – nyilatkozta a színész nemrégiben.

Habár a színész saját bevallása szerint már nem tartja a kapcsolatot kollégáival a bálnás filmből (legutóbb a mű bemutatásának huszadik évfordulója alkalmából tartott ünnepségen találkoztak 2013-ban), Instagramján azért szívesen nosztalgiázik. Rengeteg vidám fotót oszt meg a régi időkből – de szerencsére aktuális fényképeit sem tartja vissza, így az oldalát böngészve leesett állal szembesülhetünk vele, hogy már nem az a kócos kisfiú többé…

betöltés...