A 91 éves férfit három motoros zaklatja, majd feláll és véget vet a bosszúnak

Soha ne húzz ujjat az öregekkel és a nőkkel. Élettapasztalatuk és bölcsességük révén úgyis minden alkalommal legyőznek. Tiszteld az időseket, és talán megtanítanak egy-két dologra!

Sok idős ember szereti megosztani a múltjával kapcsolatos szórakoztató és érdekes történeteket. Ezért imádom ezt a vicces fiktív történetet! Szeretem, ha két világ ütközik, például amikor ez a tapasztalt veterán három arrogáns és tiszteletlen motoros ellen lép fel.

Ne feledd, hogy ezek a fickók nem jellemzik az összes motorost, minden csoportban akadhat bajkeverő. Remélem, tetszik ez a történet – ha igen, oszd meg a barátaiddal!

Egy 91 éves férfi, nevezzük Paul-nak, néhány órás vezetés után csendesen étkezik egy útszéli büfében. Hirtelen három bőrszerkós motoros lép be.

Paul az újonnan érkezettekre pillant, majd újra visszatér a kávéjához és almás pitéjéhez.

Minden pokol elszabadul
Az első motoros odalép az öregemberhez, és szó nélkül elnyomja a cigarettáját az almás pitében. Aztán elindul, hogy leüljön az étkező sarkában lévő asztalhoz.

A második motoros megköszörüli a torkát, és odamegy az öregemberhez. Beleköp Paul kávéjába, majd átmegy a sarokba, hogy csatlakozzon a haverjához.


A képeken szereplő emberek nem kapcsolódnak ehhez a fiktív történethez.

A harmadik motoros is odamegy az öregemberhez, és fenyegetően fölé hajol. Felkapja Paul tányérját, ledobja a padlóra, ahol az hangosan csörömpölve összetörik. A motoros vigyorogva átmegy a többiekhez.

Anélkül, hogy egy szót szólna, Paul megfogja a tárcáját, kifizeti a számlát -, majd feláll, és elhagyja a büfét.

“Hehe, az öreg fószer nem igazán férfi, ugye?” – mondja az egyik motoros a pincérnőnek.

A pincérnő elmosolyodik és így válaszol:
“De teherautó sofőrnek sem túl jó, mivel épp most láttam, hogy keresztül hajtott három motorkerékpáron a parkolóban…”

Soha ne szórakozz az idősekkel! Nyomd meg a MEGOSZTÁS gombot, ha egyetértesz!

betöltés...