12 évvel a krokodilvadász tragikus halálát követően: az Irwin család végre visszatér a TV-képernyőre

Több mint egy évtized telt el azóta hogy a nagysikerű TV műsor, “A Krokodilvadász”, lekerült a képernyőkről, a műsor sztárja, Steve Irwin korai halálát követően.

Azóta a gyermekei, Bindi és Robert apjuk nyomdokaiba léptek a ” Bindi, a dzsungel lánya” című műsorral és gyerekkönyv sorozatukkal, amelyek furcsa és csodálatos állatokról szólnak.

De most az Irwin család újraegyesül egy izgalmas, új műsorban, amelynek címe “ Ausztrál állatkert – Steve Irwin öröksége.” lesz.

A szórakoztató műsor a híres apa és férj, Steve Irwin nyomdokait követi majd, aki mindössze 44 éves volt, amikor 2006-ban halálosan megszúrta a szíve fölött egy tüskés rája.

Halálakor a lánya, Bindi, 8 éves volt, apjával korábban többször is megjelent a képernyőn, és már ilyen fiatal korban nagyszerű szeretetet mutatott a vadon élő állatok iránt.

Fia, Robert két éves volt, amikor elvesztette az apját, azóta társműsorvezető lett a Discovery Kids csatorna egyik természetsorozatánál, és szerepelt Jimmy Fallon talkshowjában is, hogy bemutasson egy vadállatokról szóló sorozatot.

A család új műsora, amely ebben a hónapban indul az Animal Planet-en, a család életére és az ausztrál állatkertben végzett természetmegőrzési erőfeszítéseire összpontosít, bemutatva munkájukat, hogy tovább vigyék Steve örökségét.

“Mindannyian azon leszünk, hogy folytassuk, amit apa elkezdett,” mondta a 20 éves Bindi a Global News-nak.

Amerikai barátja, Chandler Powell, aki az állatkertben dolgozik, szintén szerepelni fog a műsorban.

Az 54 éves édesanya, Terri, hozzáteszi: “Együtt dolgozunk. Együtt élünk. Imádom az állatainkat, és szeretek itt élni. Örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk az Ausztrál Állatkertnél végzett munkánkat és természetvédelmi kalandjainkat az Animal Planet közönségével szerte a világon. ”

Az édesanya csodálatos munkát végzett a két gyermek felnevelésével. Mindketten kedvesek, előzékenyek, és megvan bennük apjuk szenvedélye az állatok iránt. Robert hatalmasat nőtt, mióta utoljára láttam őt a Jimmy Fallon showban, és nagyon csinos fiatalember lett.

Szeretem a személyiségüket; olyan pezsgő, boldog és jó érzés a jelenlétükben lenni vagy esetemben a TV-ben nézni őket.

Oszd meg, ha egyetértesz!

betöltés...