Átadtak egy kutyát a menhelynek — Amikor megtudták a korát, egyből tudták mit tegyenek

Vannak olyan állatok, amelyekről lemondanak és saját tulajdonosuk adja be a menedékházba. Sajnos ez olyasmi, amit a menedékházak gyakran látnak.

Olyan állatok, akiket azért visznek be nekik, mert éppen túl öregek, betegek vagy drága a fenntartásuk. De amikor ez a nő behozta a kutyáját, a dolgozók sokkot kaptak.

Egy hölgy behozta a 20 éves cocker spánieljét a Carson Animal Care Centerbe, Gardenában, és az összes munkatárs le volt döbbenve! Sonoma vak és süket volt, és egész életét egyetlen tulajdonosával töltötte.

Sonoma látszólag félt és zavaros volt, mindenki láthatta, hogy a szíve teljesen összetört. Látva szenvedését, a többiek szíve is megszakadt, és senki sem tudta hirtelen, hogy mit tegyenek, hogy segítsenek neki jobban érzie magát.

Megjelent a Pet Rescue Report-ban, és megkérték a Facebook követőit, hogy osszák meg Sonoma történetét, hogy minél többen tudjanak róla, különösen a mentési szervezetek.

Mivel a poszt nagyon sok megosztást kapott, ennek az idős, szeretetreméltó kutyának csak egy éjszakát kellett töltenie a menedékházban. A következő napon már a Frosted Faces Alapítvány tagjai üdvözölték Sonomát a csodálatos otthonukban, ahol idős kutyák éltek.

A menhely szerint Sonoma örömmel indult neki új életének.

Miután új otthonába került, Sonoma kapott egy alapos fürdőt, és egy fültisztítást, hogy a fertőzött füle gyorsabban gyógyuljon.

Ezt követően megetették, és még egy kis zöld csokornyakkendőt is kapott, ami nagyon jól állt neki.

Sonoma teljesen el van kényeztetve a Frosted Faces Foundation-nál. Minden szükséges ellátást megkap, nem beszélve arról a rengeteg szeretetről, amit gondozóitól kap. Mindenki imádja őt, és a képek nagyon aranyosak.

Ha szereted a kutyákat, és te is hálás vagy, hogy erre a csodálatos helyre küldték, hogy megkapja a szükséges gondosságot, oszd meg Sonoma történetét!

betöltés...