Egy kemény börtönlakó nevelte ezt a kutyát — nézd meg mi történik, amikor eljön a búcsúzás ideje

A Castaways egy olyan dokumentumfilmsorozat, amely a fogvatartottak sikeres rehabilitációs programját mutatja be, amelyben nem kívánt kutyákat képeznek ki, hogy újra szocializálódjanak vagy örökbeadhatóak legyenek.

A sorozat rehabilitációs programja rávilágít arra a nehéz helyzetre, amellyel mind a fogvatartottak, mind a nem kívánt kutyák szembesülnek, és hogy a kettő közötti kapcsolat hogyan változtatja meg a karakterek mindkettő félnél – mindegyik megpróbálja megmenteni és szolgálni a másikat.

Az eredmények egy életre szóló változást tartogatnak a fogvatartottak, a kutyák és a jövőbeli tulajdonosaik számára.

Az alábbi videóban találkozol egy Esther nevű kutyával, akit súlyosan bántalmaztak egy állattenyésztő farmon, mielőtt a börtönben kiképzett K-9 kísérőprogramon keresztül rehabilitálták. Egyszerűen hihetetlen, hogy Jason, egy rab, hogyan kötődik Estherhez, és egy szoros kötődés után milyen nehéz érzelmi búcsút venni, miután sikeresen kiképezte őt, és segített neki újra bízni az emberekben.

Láttuk a hatását, amikor a társadalom két száműzött csoportja találkozik. Valóban szívmelengető – hiszen sok ember elkerüli mind a fogvatartottakat, mind a “nemkívánatos” fajtákat, mint a pitbullok és a rottweilerek. Ez a program lehetőséget nyújt számukra, hogy szeretettel nézzenek egymásra, barátságot és megértést találjanak egymásban, és ösztönözzék egymást.

Ezt a fajta programot több börtönben kellene alkalmazni az egész országban.

Te mit gondolsz az ilyen típusú programokról?

Nézd meg az alábbi videót, hogyan képzik ki a rabok a nemkívánatos és altatásból kimentett kutyákat! Ez valóban mindkét fél számára egy nagyszerű dolog!

Ha szerinted is több ilyen program kellene a világ minden tájára, akkor oszd meg másokkal is ezt a történetet!

betöltés...