A pitbull, aki megmentett egy kisfiút és megharapta az anyát, aki a vízbe dobta saját gyermekeit, megtanulja sorsát

Ez a történet nagyon zavaró – sok szempontból.

2017. március 2.-án Buddy, egy pitbull mentett meg egy fiút, akit a saját anyja dobott a folyóba. Bár ez úgy hangzik, hogy Buddy egy hős, a sorsának történetén meg fogsz lepődni.

A Daily Mail szerint, egy meg nem nevezett 9 éves fiú anyját gyilkosságért és gyilkossági kísérlet miatt vádolják, miután állítólag 5 éves fiát vízbe fojtotta, 9 éves fiát pedig megpróbálta vízbe fojtani.

Margot Stork, a Murray River Council ideiglenes vezérigazgatója elmondta, hogy Buddy most már mikrochippeltetve van, és arra törekszenek, hogy megfelelő feltételeket biztosítsanak a kutyának, hogy visszatérjen a tulajdonosához.

Buddy tulajdonosa együttműködik a Murray River Council-lal, és megfelel a Companion Animals Act-nek. A jelentések szerint március 2.-án két fiatal fiú anyja megpróbálta őket megölni a Moama-i Murray-folyóban.

Buddy látta, hogy a fiúk próbálnak küzdeni anyjuk ellen, így a folyóba ugrott, hogy segítsen. Belekapott a kisebbik fiúba, ahogy megpróbálta elhúzni az anyjától. Amikor az asszony a fiú után jött, Buddy beleharapott az asszonyba.
A kilencéves fiú túlélte, de sajnos a kistestvére nem. A vadőrök felügyelet alá vették Buddy-t a nyomozás végéig. Miután befogták, a kutya tulajdonosai elindították a Go Petition -t, hogy visszakapják szőrös barátjukat.

“Megpróbáljuk megmenteni a kutyánkat, Buddy-t, egy pitbull keveréket, akit szörnyű körülmények miatt lefoglaltak. Reméljük, hogy a tanács belátja, hogy mit próbált ez a kutya tenni, és hagyja, hogy hazajöjjön, ahelyett, hogy megbüntetné őt a megmentési erőfeszítésekért. Kérlek segítsetek!” – írta a család.

A petícióval több, mint 50 000 aláírást gyüjtöttek, és a tisztviselők úgy döntöttek, hogy hazaengedik a kutyát. A Murray River Council közbenső igazgatója elmondta az újságíróknak, hogy a kutyát azért engedték szabadon, mert úgy találták, hogy Buddy valószínűleg “ésszerű védelmében járt el”. 

A két fiú nagyapja is részt vett a petícióban. “Nekem van egy hasonló kutyám, és tudom, hogy meg akarta menteni a fiúkat, ez a természetük, ha gyerekekkel nevelik őket. Egy unokám maradt, mert ez a bátor kutya szükség szerint intézkedett.” – mondta a nagyapa a Daily Mail-nak.

Buddy-t mikrochippelték és visszatért a tulajdonosaihoz, jelentette a Independent.

Oszd meg te is ezt a hihetetlen történetet!

betöltés...