Teljesen egyformára plasztikáztatták magukat, irgalmatlanul megbánták!

Anna és Lucy bevallotta, most már szégyenlik magukat, amiért közel 55 millió forintnak megfelelő ausztrál dollárt költöttek különböző plasztikai műtétek sorozatára.

Anna és Lucy bevallotta, most már szégyenlik magukat, amiért közel 55 millió forintnak megfelelő ausztrál dollárt költöttek különböző plasztikai műtétek sorozatára, hogy egyrészt örökifjúnak tűnjenek, másrészt pedig, hogy a lehető legjobban hasonlítsanak egymásra.

Nemrég dizmorfiával, azaz egy olyan pszichés betegséggel diagnosztizálták mindkettejüket, ami szerint kórosan rosszul érzik magukat a saját bőrükben.

„Amiről azt hittük, hogy csinos… most csúnyának találjuk” – nyilatkozták a Daily Mailnek.

Jelenleg az ikrek antidepresszáns gyógyszereket szednek, hogy megbirkózzanak a helyzettel. Azt remélik, visszanyerhetik természetes formáikat.

„Hibákat keresünk egymáson minden nap” – mondta Lucy, majd hozzátette, hogyha csak egyikőjükön is megjelenik egy pici pattanás, nem merészkednek ki az utcára sem.

“Szégyelljük, amit tettünk saját magunkkal, de felvállaljuk, és elfogadjuk a diagnózisunkat – nyilatkozta Lucy.

.

.

A két ikerlány most arra buzdítja a fiatal nőket, hogy ne féljenek külsejükkel kapcsolatos szorongásaikról a szüleikkel vagy az orvosaikkal beszélni.

Mi is ezt tanácsoljuk!

betöltés...