A férfiak ezt reagálták, ennek a nőnek a képeire: Így kellene minden nőnek kinéznie!

Hilde Osland egy norvég származású Instagram sztár, modell, énekes és táncos, aki Brevikben, Norvégiában született 1987. szeptember 8-án. Nem igazán mesélt gyerekkoráról és a szüleiről a közösségi oldalain sem. Részt vett az „Idol Norway” nevű tehetségkutató műsorban még 2011-ben és bekerült a 40 legjobb énekes közé. A meghallgatásra édesanyja kísérte el. Sajnálatos módon a 4. elődöntőben kiesett a mezőnyből.

Hilde megjelenése teljesen levette a lábáról a közösségi oldalakon lévő embereket. Mióta csatlakozott az Instagramhoz, hatalmas követő táborra tett szert, ugyanis már több, mint 1,1 millió ember követi a mindennapjait, s ez a szám napról napra csak emelkedik, ami nem csoda, hiszen valóban egy gyönyörű ausztrál-norvég felmenőkkel rendelkező hölgyről van szó.

Nem is kellett sokat várnia, hogy modellé váljon. Különböző fürdőruha márkák, butikok és egyéb szervezetek kérték fel őt, hogy reklámozza a kollekcióikat. Ez a lehetőség pont kapóra jött számára, hogy kiszélesítse vállalkozását. Sokan nem gondolják róla, de egy nagyon okos nő, ugyanis a Melbourne-ben található RMIT Egyetemen szerzett diplomát számvitel szakon.

A számos Insta fotójának köszönhetően férfiak ezrei írtak kommentet, hogy így kell kinéznie egy tökéletes nőnek. Dicsérték a hasát, az arcát az egész testfelépítését. Sokan úgy vélekedtek róla, hogy ő egy földre szállt angyal.

Nem csodáljuk, hogy a férfiak szinte megbolondulnak érte, hiszen egyértelmű, hogy kivételes szépséggel van megáldva. Testét pedig annak is köszönheti, hogy rendszeresen edz és sportol. Szereti a szabadtéri sportokat, úgymint síelés, snowboardozás, túrázás…

Ezeknek a tevékenységeknek hála fel tudta venni a versenyt a legsikeresebb szupermodellekkel is. Ennek hála egyre több és több fürdőruha valamint fehérnemű márka kereste fel, hogy reklámozza őket. Olyan márkák keresték fel, mint például a “Miss Holly”, “Mura Boutique”, “OneByOne”, “ASOS”, és a “Zanic Boutique”.

A 31 éves Insta sztár az éneklés és modellkedés mellett imád táncolni. Még tánciskolába is járt és elsajátította a jazz, a balett és a sztepptánc minden csínját-bínját. Később csatlakozott az úgynevezett “Patrick Studios Australia” nevű tánciskolához.

Sokan nagy jövőt jósolnak a fiatal lánynak, hiszen nemcsak szép, de nagyon sok mindenhez ért, ami nagyban befolyásolja a jövendőbeli karrierjét.

Hilda annak ellenére, hogy Norvégiában született és ott is nőtt fel, mégis Ausztráliát választotta és Melbourne-ben telepedett le. Azért valljuk be jó döntést hozott, ott sokkal-sokkal jobb időjárás uralkodik, mint a hideg Norvégiában.

Most minden férfit el kell keserítenem, ugyanis Hilda-ra már nagyon régóta rátalált a szerelem, kedvese James Lewis Foster személyében, aki fotósként dolgozik.

Nem is csoda, hogy ennyi remek és profi kép készül a fiatal lányról, hiszen tökéletes kezekben van, mert párja mindent tud a fotózásról, amit csak lehet.

Gyakran csinálnak közös képet, amit mindketten meg is osztanak közösségi oldalaikon. Úgy látszik nagy köztük a szerelem, mert már évek óta együtt vannak. Elég csak megnézni James arcát, akiről süt a szerelem.

Elhoztunk még néhány képet Hildaról, hogy gyönyörködhessetek benne:

Valóban nagyon szép teremtés, nem is csodálkozunk azon, hogy James gyorsan lecsapott rá.

Csodálatosan fest ebben a zöld estélyiben.

Egy gyors kiruccanás a tengerpartra.

Ti mit gondoltok róla?

betöltés...