Ez a kölyökkutya félig megfagyva ült az út közepén… De nézd meg, hogy mit tettek ezek a hősök!

Egy hókotrón dolgozó ember Oroszországban egy kiskutya segítségére sietett, aki félig bele volt fagyva a hóban az út közepén, miközben partnere rögzítette a mentést videón.

Az orosz kisállat-érdekképviseletben feltöltött videóban a kutya az út közepén van, és megakadályozza, hogy a hókotró tovább menjen, így a férfi egy baltát vesz a kezébe, és elkezdi körbe vágni a jeget, ami a kutya teljes alsó részét csapdába ejtette. Eközben partnere felveszi a videót, és talán tanácsokat ad arra vonatkozóan, hogy hova kell a fejszét irányítani.

A férfi határozott mozdulatokkal folytatja a jég fellazítását, és söpri el azt kezével. A kutya hamarosan kiszabadul onnan, ami egyben a sírja is lehetett volna. Miután a férfi megszabadította a hátsó lábára tapadt jégtől, a hókotró felé irányította, valószínűleg, hogy abban felmelegedjen.

https://www.facebook.com/meowandpaw/videos/1553551331369358/

“Ügyesek voltatok fiúk, Isten meghálálja jószívűségeteket! Köszönöm, hogy nem hagytátok ott a kutyát.” írta egy Facebook felhasználó.

Egy másik felhasználó Spanyolországból: “Ezer köszönet azoknak, akik megmentették.”

Ez a két férfi könnyedén megsérthette volna szegény kutyát, de időben észrevették, és időt szakítottak az elfoglalt menetrendükből, hogy megmentsék a szerencsétlen kölyköt. Egy másik felhasználó az Egyesült Államokból megjegyezte: “Remélem, hogy hazavitték a kutyát.” Reméljük, hogy szerető otthonra talált!

Oszd meg ezt a csodálatos történetet barátaiddal.

betöltés...