A rendőrök nyöszörgést hallanak egy halom föld alól — És ezt a szegény teremtményt találják ÉLVE elásva

A bántalmazás bármilyen formában elfogadhatatlan!  Rákényszeríteni egy másik élőlényre mentális, érzelmi, vagy fizikai kényelmetlenséget, az a legalacsonyabb viselkedési forma. Sajnos ez túl gyakran fordul elő!

Nehéz elképzelni, hogy az emberek hogy tudnak kegyetlenek lenni egy védtelen állattal szemben! Szomorú, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy ez rendszeresen megtörténik. A háziállatokat gyakran bántalmazzák vagy elhanyagolják, de van, hogy a rosszindulat az állat felé különösen borzasztó!

A willistoni rendőrség egy erdős területen nyomozott, amikor meghallottak egy kutyát nyöszörögni. Pár perc keresés után rájöttek egy szörnyű dologra…

A rendőrség egy kutya sírásához hasonló hangot hallottak, de nem tudták honnan jöhet. Majd a hangot követve egy földkupachoz értek. Nem tudták pontosan mit fognak találni, de úgy hangzott, hogy valakinek nagy szüksége volt a segítségre! 

Sokkolta őket a látvány, amikor felfedezték, hogy egy kölyökkutya van eltemetve; szándékosan otthagyva, meghalni. A kutya szerencsés volt, hogy túlélte a törmelék és föld alatt, hiszen alig volt oxigén. 

Miután elvitték az állatorvoshoz, megállapították, hogy a kutya még csak egy hetes volt!! Mindannyian fel voltak háborodva, hogy valaki ennyire kegyetlen tud lenni egy védtelen állattal! 

Szerencsére a kutyust, akit Tucker-nek neveztek el, gyorsan megetették, és a szörnyű megpróbáltatások ellenére, jó egészségi állapotban volt.

Az egyik állatorvos technikus beleszeretett Tucker-be, és úgy döntött örök befogadja. Most már egy boldog otthonban nőhet fel, körülvéve szeretettel. Remélhetőleg elfelejti ezt a traumatikus dolgot!

Milyen jó, hogy boldog vége lett ennek a szörnyű történetnek, hiszen tragikus vége is lehetett volna! Szerencsére Tucker biztonságban van.

betöltés...