Túrázók találtak egy rémült kutyát a hegyekben — és tudták, hogy csak egy dolgot tehetnek

 Lenni kell egy bizonyos fajta embernek, hogy időt és energiát áldozzunk fel, ha valaki segítségre szorul. Ez nem egy ösztön, ami természetes jön minden embernek, de azok, akik hajlandóak erőfeszítést tenni mások érdekében, azok valóban különlegesek!

Sokszor, a mi állatbarátaink azok, akiknek szükségük van a segítségünkre. Olyan veszélyes helyzetekbe kerülhetnek, ami nagy erőfeszítést követelhet. Csak kérdezzük meg a két ausztráliai túrázót, akik találtak egy elveszett kutyát az erdő közepén.

A két túrázó éppen az ausztráliai Mt. Glorious Nemzeti Parkot derítették fel, amikor rátaláltak egy nőstény kutyára a patakmederben. Túl messze voltak bármilyen segítségtől, így tudták, hogy egy nagyon jó mentési tervvel kell előálljanak.

Amíg felfedezték a parkot, két túrázó rátalált egy nőstény kutyára … 

A patak medrében találták rá, akit elneveztek Miss Piggy-nek és elhatározták, hogy segítenek rajta, hogy biztonságba kerüljön; csak azt nem tudták még, hogy hogyan… 

Lassan közelítették meg, hiszen nem tudták hogyan fog reagálni; Végtére is, lehet nincs hozzászokva az emberekhez és elszalad.

Elsőnek Miss Piggy el is szaladt, és egy közeli ágak alá bújt. Nem volt biztos, hogy bántani, vagy segíteni akarnak rajta. Ami az ő helyzetében érthető is volt.

Hamar megszokta a társaságot, és nyugodtabb lett. Tudták, hogy valahogy biztonságba kell vigyék a kutyát… de hogyan?

Miss Piggy túl fáradt volt, hogy a nyomvonalon vissza sétáljon, így a két férfinak egy tervvel kellett előállni.

Bele rakták a kutyát egy táskába, amit egy nagy bothoz rögzítettek, és így cipelték vissza a kutyust az autójukhoz.

Miss Piggy körülbelül 40 kilót nyomott, de a két férfi több mint 45 percig cipelte. Mire at autóhoz értek, addigra a kutyus csóválta farkát.

Aztán kiderült, hogy Miss Piggy eredeti neve Bobby, aki a 10 mérföldre lakó gazdájától kóborolt el, és az erdőbe kötött ki. 3 hétig volt eltűnve, de szerencsére nem esett baja, és jó egészségben maradt!

Ezek a túrázók könnyen figyelmen kívül hagyhatták volna a kutyát, de az erőfeszítésüknek köszönhetően biztonságban haza került!

betöltés...