Az apa szívószálba tekeri a lánya haját – nézd meg hogy néz ki, amikor kibontja

A szülők gyermekeik iránt érzett szeretete határtalan. Ez a mindennapi apró dolgokban is megmutatkozik. Elmennek értük az iskolába, segítenek megcsinálni a frizurájukat, játszanak velük, finom vacsorát készítenek. Kérdezzük csak meg Izzy apukáját, Greg-et.

Greg Wickherst az Egyesült Államokban él, Colorado-ban. Egyedül neveli kislányát és sokat tett azért, hogy harmónikus legyen a kapcsolatuk. Gyakran volt fáradt reggel, sok mindent kellett egyedül megoldania de ezekkel a dolgokkal minden szülőnek szembe kell néznie.

Az apa úgy döntött, hogy a kislánya hajával már este foglalkozni fog, így talán egy kicsit könnyebb lesz a reggeli készülődés.

Azt találták ki, hogy szívószálakra tekerik fel a kislány haját, majd azt gumival rögzítik. A hajat pedig csak reggel bontják ki.

Nem számított erre a szép eredményre! Reggelre a kislánynak gyönyörű hullámos haja lett és a frizurája pár perc alatt el is készült.

Nézd meg a lenti filmet amiben láthatod, hogyan kell a frizurát elkészíteni. Kérjük oszd meg ezt a trükköt barátaiddal, ha Neked is tetszett!

betöltés...