Egy szíriai menekült kisfiú meglát kóbor kutyát, amit elütött egy autó — És mindvégig mellette maradt

Nagyon sok ember ment keresztül csapásokon; ezek az emberek közé tartozik Hüseyin el-Hasan is. A 8 éves szíriai menekült, aki Törökországban lakik, végignézte, ahogyan otthona megsemmisül a háborúban, és élete nagy részét meneküléssel töltötte.

Miután szemtanúja volt, hogy egy gyorshajtó elütött egy kutyát, olyat csinált, amit nem mindenki tett volna: segített a kutyának. Ahelyett, hogy csak segítséget hívott volna, Hüseyin ennél sokkal jelentőségteljesebbet tett.

Miután a 8 éves Hüseyin látta, ahogyan cserben hagyják az elütött kutyát, elhatározta, hogy segít a kutyán.

Legelsőnek haza szaladt egy pokrócért, hogy betakarhassa a kutyát, majd segítséget kért a járókelőktől. Aztán várt, míg megérkezett a segítség, de a kutyát nem hagyta magára.

Végül, megérkeztek az állatmentők, és felrakták a sérült állatot a kocsira, majd elszállították az állatorvoshoz. Sajnos a kutya nem élte túl sérüléseit! Hüseyin kétségbe volt esve a hír hallatán.

Miután hírül ment a fiatal menekült cselekedete, a város, Kilis polgármester helyettese meglátogatta a fiút, és kitüntetéssel jutalmazta!

Habár sokaknak jelentéktelennek tűnhet Hüseyin sajnálata a kutya felé, a polgármester helyettes azt mondta, hogy ez megmutatta, mi az emberiség!

Igaz, a kutya nem élte túl, de legalább megkapta a méltó bánásmódot, és nem az út szélén, magára hagyva pusztult el.

betöltés...