A menhely megmentette ezt a bántalmazott macskát. — 1 hónappal később megható meglepetéssel fogadja őket

Sajnálatos módon mindig hallunk olyan állatokról, akiket folyamatosan bántalmaztak, pedig ennek soha nem kéne, hogy megtörténjen, de minden egyes nap mégis van egy apró állat, aki segítségért könyörög. Ez a cica volt az egyike ezeknek az állatoknak, míg a Save Cats & Obliterate OverPopulation, Inc (SCOOP) rá nem talált.

Amikor megtalálták a cicát, Sweetie-t, a szája és az állkapcsa össze volt törve. – mondta Barb Wehmann, aki a SCOOP ügyvezető igazgatója.

Végül teljesen újjá kellett építeniük a száját, és összesen a kis Sweetienek 35 öltése volt.

Személy szerint én már feladtam volna, de ez a kis macska úgy döntött, hogy nem, és minden erejével keményen küzdött, hogy jobban legyen. Talán ő volt a leghatározottabb macska akivel eddig találkoztak.

Majd egy kicsit később, Sweetie úgy döntött, hogy mindenkit meglep egy aranyos kis meglepetéssel. Egyetlen egy kiscicának adott életet, aki mindössze 56 gram volt.

Annak ellenére, amin Sweetie keresztülment, ez a kis cica valahogy túlélte – még úgy is, hogy az anyja tíz napig étel és víz nélkül volt.

A probléma az volt, hogy Sweetie nem tudta ápolni a cicát, ami azt jelentette, hogy a pici élete veszélyben volt.

Így a személyzetnek kellett segítenie, hogy a cica megkapja a megfelelő táplálékot, de a szeretet és minden mást Sweetie-re hagyták.

“10 napos korában a cica még mindig nagyon apró volt. Jaax-nak nevezték el az állatorvos után  (Dr. Jennifer Jaax), aki megmentette az anyja életét “– mondta Wehmann.

De minél többet gondoltak vissza arra, amikor először találkoztak Sweetie-val, rájöttek, hogy egyáltalán nem a saját életéért harcolt, hanem az egyetlen kiscicája életéért. Kezdettől fogva gondoskodott róla, még akkor is, ha annyi szörnyűségen ment keresztül.

Sweetie a saját fájdalmát és szenvedését félretette, hogy gondoskodjon a kicsijéről. Bármi legyen is, Jaax számíthat Sweetie-re.

Sweetie-nek sikerült a második szájsebészeti műtétje is, és nagyszerűen van. Harcolt a fájdalommal, és most az 5 hónapos cicáját tanítja arra, hogyan kell enni a tányérból.

Sweetie soha nem veszíti szem elől kicsinyét, és Jaax nagyon védelmezi anyját. Ők ketten a legszebb anya-lánya duó!

Annyira hálásak vagyunk, hogy Sweetie mindent megtett kiscicája érdekében! Ő egy igazi szerető anya!

Oszd meg ezt az édes történetet másokkal is!

betöltés...