A hajléktalan férfi maradék ennivalóért könyörög – mindenki csendben van, mikor a boltvezető valami mást akar

Joey Mustalin a kislányával ebédelt épp egy gyorsétteremben s olyan dolog történt ott, amit szeretett volna embertársaival megosztani a Facebook-on.

“Ma Stellával a Chick-fil-A nevű étteremben ettünk. Mikor készen volt az evéssel, játszott egy kicsit a többi gyerekkel aztán szeretett volna egy fagyit enni.

Le akart ülni egy asztalhoz, hogy ott egye meg a fagyiját. Annyira örültem, hogy így döntött. Így ugyanis tanúi lehettünk egy nagyon szép gesztusnak: egy hajléktalan férfi jött be és megkérdezte, van-e valamilyen maradék ennivaló.

A férfi haja kócos volt, szakállára nézve pedig láthattuk, hogy nem volt lehetősége borotválkozni. A körülötte lévő emberek kicsit elhúzódtak a közeléből de ő továbbra is nagyon barátságosan viselkedett. Beszélgetni szeretett volna az emberekkel de nekik nem volt sok kedvük válaszolni. A férfi mosolygott miközben az étteremvezetőre várakozott.

Hallottam, amint a vezetővel beszélget és a vezető azt mondta, szívesen ad neki meleg ételt, de nem ételmaradékot. Csak annyit kért érte cserébe, hogy a hajléktalan vele együtt imádkozzon.

Hallottam a szeretetet abban az imában. A hajléktalan nem egy csöves volt, aki nem illett az étterembe. Őmiatta nyitott ki az étterem aznap reggel. Szóltam Stellának, hogy figyelje mi történik.

Megkérdezte mit csinál a két férfi és amikor elmagyaráztam, ő is elkezdett imádkozni.

Nagyon szép, hogy megmutathattam a kislányomnak egy nagyon fontos jelenetet az igazi életből.”

Biztosak vagyunk benne, hogy Stella nem fogja ezt a jelenetet egyhamar elfelejteni – s valószínűleg az étterem többi vendége sem!

betöltés...