Ezek a horrorsztorik csupán 2 mondatból állnak, mégis halálra rémülsz tőlük

Nem szükséges egy egész estés film vagy egy több száz oldalas könyv ahhoz, hogy a félelemtől ne merj kimenni a vécére éjszaka. Hoztunk pár 2 mondatos horrorsztorit, amikben pont annyi rémség van, hogy pár pillanatra kirázzon a hideg. Olvasd el őket!

1.

132. nap. Az internet még mindig nem működik.

2.

Az orvos azt mondta neki, hogy akinek leamputálják az egyik végtagját, néha úgy érezheti, mintha még mindig lenne lába vagy keze. Arra a pillanatra azonban senki nem készítette fel, amikor úgy érezte, hideg ujjak szorítják a hiányzó karját.

3.

Arra ébredtem, hogy valaki kopogtat az üvegen. Csak később jöttem rá, hogy nem az ablakon kopogtattak, hanem a tükörből jött a hang.

4.

Nem tudtam mozogni, lélegezni, beszélni és nem is hallottam, ráadásul egész idő alatt olyan sötét volt. Ha sejtettem volna, hogy ilyen magányos leszek, akkor inkább hamvasztást kértem volna.

5.

Éjszakai műszak, egyedül voltam a munkahelyen. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a pincében lévő biztonsági kamerába egy arc bámul.

6.

Mielőtt lefeküdtem volna, megcsókoltam a feleségemet és a kislányomat. Amikor felébredtem, egy fehér gumiszobában találtam magam, a nővér pedig azt mondta, csak álmodtam az egészet.

7.

A múlt éjjel a feleségem azzal ébresztett, hogy betörő van a lakásunkban. Csakhogy a feleségemet két évvel ezelőtt pont egy behatoló gyilkolta meg.

8.

A lányom egész éjjel sírt és sikítozott. Másnap kimentem a sírjához, és megkértem rá, hogy hagyja abba. Nem segített.

9.

Amikor egy fárasztó nap után hazaérsz, semmi más vágyad nincs, mint hogy relaxálj egy kicsit egyedül. Éppen nyúlnál a kapcsolóért, amikor rájössz, hogy ott van egy másik kéz is.

10.

Borzasztó érzés, amikor találsz egy holttestet a saját kertedben. Az azonban még rosszabb, ha kiderül, hogy az elhunyt tulajdonképpen te vagy.

11.

Az utóbbi időben állandóan az hallom, hogy a kutyám kaparássza az ajtót, és be akar jönni. Aztán persze mindig eszembe jut, hogy nekem nincs is kutyám.

12.

Tudsz titkot tartani? – kérdeztem a barátomat könnyek között.

Igen – felelte ő.

Múlt éjjel meggyilkoltam az anyukámat.

Tudom, végignéztem.

13.

Kipillantottam az ablakomon, és azt láttam, hogy valaki bámul befelé, és engem figyel. Kimentem, hogy megnézzem, ki az, és meg is láttam az illetőt az ablak előtt, de ami furcsa volt, hogy én még mindig bent álltam a házban, és néztem kifelé.

14.

Halloween az év legjobb napja. Ez az a nap, amikor anélkül sétálhatok véres ruhában, levágott testrészekkel a kezemben, hogy elítélnének.

15.

Az összes próbababát becsomagolták buborékfóliába, majd az egyik szobába tették őket. Később arra lettek figyelmesek, hogy a helyiségből pukkanások hallatszanak.

betöltés...