Szívszorító: a nagypapa 6 unokájának készített vacsorát, de csak egy jelent meg

Az internetezők egy emberként zúdultak fel a szívszorító poszton, amit a képen látható bácsi unokája tett közzé.

“Papa 12 hamburgerrel várta vacsorára a 6 unokáját, és én vagyok az egyetlen, aki megjelent.”

– írta a képhez Kelsey Harmon, oklahomai diáklány, amit a nagyapjával való közös vacsora közben készített.

Mint ahogy az lenni szokott, ahogy egyre idősebbek az unokák, annál nehezebb összeszervezni a családi összejövetelek, az egyre elmaradó találkozók pedig az időseket nagyon megviselik…

A képen látható nagypapa izgatottan várta haza mind a hat unokáját, akik a tavaszi szünet alatt egyébként is mind hazalátogattak. Annyira készült, hogy még házi fagylaltot is csinált, ami a „kis unokák” kedvence volt gyerekként.

Kelsey volt az egyetlen, aki időben megjelent a vacsorán, és a Buzfeednek elmesélte, mi történt:

Kelsey nem gondolta volna, hogy ezzel az egyszerű, de sokatmondó képpel ekkora a internetsztárt csinál a papájából, mégis 24 óra alatt több mint 70 ezren retweetelték a posztját, a cikk születésekor (március 18.) majdnem 126 ezer megosztásnál, és 207 ezer lájknál jár.

Világszerte törnek össze a szívek szegény „Papaw” miatt! Sokan nagyon sajnálják, mert senki nem érdemli ezt. Mások a saját elhunyt nagyszüleiket hiányolják, bárcsak megtehetnék, hogy velük vacsoráznak…

Közben egy másik unoka, Brock Harmon is bejelentkezett, és elmondta, hogy másnap meglátogatta a nagypapát, és ő természetesen megbocsájtott neki, nem haragszik egyik távol maradó unokára sem. Mert hát ilyenek a nagyszülők!

Ha teheted, te is látogasd meg a nagyszüleid, vagy legalább hívd fel őket rendszeresen, annak is nagyon fognak örülni!

betöltés...