10 jó tanács nőknek, hogyan csavarják az ujjuk köré a férfiakat

Habár manapság az ismerkedés és a párkapcsolat szabályai igencsak megváltoztak, azért mégis úgy illik, ha a férfi harcol meg a nő kegyeiért. És bár ma már nem kell párbajban megküzdeni a kiválasztott nő szívéért, hanem 21. századi módszerekkel (telefon, facebook, instagram) lehet felkelteni a lányok figyelmét. És ennek megfelelően a lányoknak jól meg kell gondolniuk, hogy kinek, és hogyan írnak, milyen minőségben és rendszerességgel kommunikálnak. Nem ökölszabályok ezek, de érdemes megfontolni, ha legközelebb egy fiú megkörnyékez téged. A fiúk szeretik, ha küzdeni kell egy nőért, és nem ugranak csettintésre (és azt gondolom mondanom sem kell, hogy egy olyan lány, aki egyből ágyba bújik valakivel, sosem lesz komolyan vehető).

Ne add magad könnyen, küzdjön csak meg érted az a fiú, ha nem is kardokkal, hanem mai eszközökkel. Ha pedig már régóta élsz kapcsolatban, ott is nagyon kell ügyelni arra, hogy ne lógjatok állandóan egymás nyakán, ne legyen magától értetődő, hogy mindig, minden körülmények között ott tudsz teremni, ha a másik úgy óhajtja.

1. Ne rohanj a telefonodhoz, valahányszor felhív téged. Te is lehetsz elfoglalt. Mi baj van azzal?

2. A kezdeti ismerkedős időszakban az üzenetekre csak röviden, tömören válaszolj.

3. A napi első üzenetére csak néhány óra után válaszolj. A későbbi üzenetekre válaszolhatsz sűrűbben, 15-20 perces késésekkel.

4. Ne is válaszolj az olyan jellegű üzenetekre, hogy “Mit csinálsz 5 perc múlva?” Ne táncolj úgy, ahogy ő fütyül, különben is egy igazi nőnek 5 percnél jóval több időre van szüksége, hogy összekészülődjön.

5. Ne legyél nyitott könyv a közösségi oldalakon, semmi titokzatosság nem marad benned, ha minden programodról tudnak. Legyen csak rejtély, hogy épp miket csináltál bizonyos napokon.

6. Az SMS-ek, chat üzenetek éjfél után tabuk, legalábbis az esetek 90\%-ában. A komoly lányok éjfél után már alszanak, még akkor is, ha valójában nem.

7. Ne rakoncátlankodj túlzottan sokat a profilján. Nem kell mindent lájkolni, kommentálni, a falára meg csak akkor írj, ha nagyon muszáj.

8. Törekedj arra, hogy minél kevesebbet beszéljetek a neten. A személyes találkozókat részesítsd előnyben, ott lehet igazán megismerni egymást.

9. A szmájlik, hangulatjelek mehetnek dögivel, ha a barátnőiddel beszélgettek és mókáztok. De ha egy fiúnak küldesz állandóan ilyeneket, gyerekesnek tűnhetsz a szemében.

10. Még akkor is, ha legszívesebben a nap 24 órájában, a hét minden egyes napját vele töltenéd, fogd vissza magad, ne legyél könnyű préda, mert a férfiak a kihívásokat szeretik.

betöltés...