5 körömforma, ami tökéletesen elárulja, milyen személy vagy!

Neked milyen formájú körmeid vannak? Mandula, hegyes vagy inkább kerek? Gyakran öntudatlanul és rutinszerűen hozzuk meg a döntést körmeink formájáról. Ám ez sokkal több mindent elárul rólad, mint azt gondolnád. A körmeid alakja sokat elárulhatnak a személyiségedről. Tudd meg, hogy te kreatív, becsületes, céltudatos, harmonikus vagy extrovertált személyiség vagy inkább.

1) Stiletto körmök.

Ha hosszú körmeid vannak, ez azt mutatja, hogy nagyon szenvedélyes és magabiztos személy vagy, aki nem fél a változástól. Mindig az izgalmat és az új kihívásokat keresed. Rendkívül határozott vagy, nem hagyod, hogy a kudarcok eltántorítsanak a céljaidtól.

2) Ovális köröm

A köröm formája praktikus, de nőies is, így minden megjelenéshez illik. Ön egy extrovertált személy, aki könnyedén új barátokat hoz létre és baráti kapcsolatot létesít. Amikor belépsz a szobába, jó hangulattal és pozitív energiával vagy feltöltve. A bajokat a lehető legnagyobb mértékben elkerülheted, mert nagyon békés vagy.

3) Kocka köröm.

Ez a köröm szintén azt hangsúlyozza, hogy erős karakter vagy. Ha valamit a fejedbe veszel akkor mindent meg akarsz tenni a célod elérése érdekében.

4) Szegélyezett körmök

Ha ilyen körmöket viselsz, akkor nagy kreativitással rendelkezel. Szeretsz új dolgokat kipróbálni ahelyett, hogy folyton monoton dolgokat csinálsz. A csapatban mindig tied a vezető szerep, és gyakran kitűnsz okos természeted miatt.

5) Ovális körmök.

Szereted a harmóniát és a romantikát, ezt pedig a körmeid formája tökéletesen tükrözik. Legnagyobb vágyad, hogy megtaláld álmaid partnerét. A kapcsolatodhoz nagyon ragaszkodsz. A viszálynak és más vitának nincs helye. Az elegáns megjelenés, de ugyanakkor a praktikus dolgok tesznek azzá, aki vagy.

Elképesztő, hogy mennyire illik a köröm formája a személyiségedhez, ugye?

betöltés...