A gorilla egy egész doboz kiscicát kap ajándékba a születésnapjára – nézd meg hogyan reagál erre

Koko a gorilla világhírű állat, mert megtanulta a jelnyelvet és így tud kommunikálni az emberekkel. Emellett kb. 1.000 angol szót is megért, ami egy 3 éves gyermek nyelvi színvonalának felel meg, írta a The Atlantic.

2015-ben Koko a 44. születésnapját ünnepelte és a Gorilla Foundation nevű állatvédő egyesület különleges ajándékot készített el számára.

Koko két apró cicát kapott – azonnal egymásba szerettek. Most úgy élnek együtt, mint egy kis család. Nem ez volt azonban az első alkalom, hogy Koko cicákkal élt együtt..

Még 1985-ben kapott egy kiscicát de az állat balesetet szenvedett és hat hónap múlva meghalt.er Metro.

Francine Patterson mentette ki Koko-t az Egyesült Államokban lévő állatkertből a Gorilla Foundation nevű jótékonysági szervezet segítségével.

Ezután tanította meg őt a jelnyelvre. Koko-nak volt egy kedves barátja is, Michael. A gorillák kihaló félben vannak és jelenleg védett állatok.

A lenti filmet már több, mint  9 millióan látták. Ha megnézzük, érthető, hogy miért. Koko igazán erős állat de képes nagyon óvatosan bánni a cicákkal.

Nézd meg a filmet és kérjük oszd meg barátaiddal, ha szerinted is mindent meg kell tennünk ezért a veszélyeztetett állatfajért.

betöltés...