Angelina Jolie újra szerelmes – Ő veszi át Brad Pitt helyét?

Megint egy kollégájába szeretett bele.

Kiheverte tönkrement házasságát?

Angelina Jolie forró, új szerelemi kapcsolatáról cikkeznek az amerikai sajtóban. Hollywood bennfenteseinek jelentése szerint, a világ egyik leggyönyörűbb színésznőjére végre ismét rátalált a boldogság. Közeli kapcsolatba került egy filmes kollégájával, akit a Demónia második részének forgatásán ismert meg.

What makes you laugh?❤️

Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) által megosztott bejegyzés,

Rátalált a boldogság

Egy új-zélandi női magazin címlapon hozta le múlt héten, hogy Jolie “végre újra mosolyog, és ez a remek brit színésznek, Ed Skreinnek köszönhető”. A lap azt állítja, hogy a kollégák Londonban találtak egymásra. “A közöttük lévő szikra elképesztő volt, és a dolgok nagyon gyorsan történtek közöttük”

– nyilatkozta egy bennfentes.

Megint egy filmes

Jolie-t és Skreint “elválaszthatatlanokként” írják le, továbbá azt állítja a feltáratlan forrás, hogy “Még be is mutatta új választottját a gyermekei számára is. Ed nagy humorérzékkel rendelkezik, és Angelina pedig boldogabb mellette, mint valaha” – nyilatkozta.

Az amerikai pletykákat nyomozó, Gossip Cop azt gyanítja, hogy a kapcsolat május elején kezdődött, de akkor még Jolie Skreint csak arra akarta felhasználni, hogy exférjét, Brad Pittet féltékennyé tegye. Angelina Jolie-t egyébként hírbe hozták már más filmsztárokkal is, legutóbb Tom Hiddlestont nevesítették, mint új pasiját.

Hollywood kémei szerint azonban ő Jolie új szerelme:

betöltés...