Minden lány erre a 12 típusú ölelésre vágyik barátjától!

A lányok sokkal nagyobb biztonságban érzik magukat, ha valaki karjaiban tartja őket. Úgy érzik, hogy semmi sem jobb annál, ha valaki átöleli őket. De van néhány olyan ölelés, amelyet a lányok barátjuktól akarnak. Milyen ölelések léteznek? Többféle ölelés van. Fiúk, legyetek figyelmesek!Íme 12 ölelés típus, amelyre minden lány vágyik!

1. Szoríts magadhoz szorosan

Talán ez a legjobb érzés, amikor már úgy érzed, hogy a csontjaid ropognak, de még mindig többet akarsz.

2. Hiányoztál

Ez az én személyes kedvencem. Különösen, ha hosszú távú kapcsolatban állsz. Valójában ez a fajta ölelés az összes elveszett időt, várakozást és távolságot pótolni tud.

3. Ne engedd elmenni!

Ez tényleg segíthet az olyan nehéz pillanatokban, amikor nehéz szavakat találni. De ez a fajta ölelés azt sugallja, hogy minden rendbe fog jönni. Egyszerűen csak annyit kell tenni, hogy amilyen szorosan csak tudod, magadhoz öleled a lányt és nem engeded, hogy elmenjen.

4. Minden rendben lesz

Ha a lánynak rossz napja volt, akkor egy ilyen ölelésre vágyik. Tehát függetlenül attól, hogy milyen napja volt, ha egy ilyen meleg ölelést kap, akkor mindent elfelejt és hamarosan boldog lesz.

5. Nem mutatod meg, hogy szeretet, de mégis érzi, hogy fontos vagy neki

Ez történik abban az esetben, amikor sokan vesznek körül. Egy alkalmi, aranyos ölelés, amivel kifejezed, hogy ő is fontos neked. Minden lány érezni akarja, hogy valaki ragaszkodik hozzá.

6. Csókold meg és forgasd meg a levegőben

Haha! Gyakorlatilag a lányok gyakran fantáziálnak ilyesmiről, függetlenül attól, hogy félnek nyilvánosság előtt megtenni. Ez valójában az a pillanat, amikor egy romantikus filmben érzed magad. Higgyétek el, minden lány ezt akarja!

7. Maradj a háta mögött

Ezt ezerszer láttam a filmekben, de a barátom még mindig rosszul csinálja. ? Be kell vallanunk, hogy lányokként szeretjük a meglepetéseket. Függetlenül attól, hogy milyen meglepiről van szó. Pl. dolgozol a konyhában, és barátod egyszer csak odamegy, és hátulról megölel.

Bármelyik nő a megmondhatója, hogy ha a hozzá közel álló férfi hátulról ezen a módon átkarolja, az az instant biztonságérzet begyűrűzését segíti elő (ha nem ismeri, akkor persze, épp az ellenkezőjét). Eleve, már fizikailag is stabilitást hordoz ez a felállást, hiszen a nő nem tud se előre, se hátrabukni. Ez a pozíció a szerelmünk részéről tehát azt jelenti, hogy rengeteget jelent neki ez a kapcsolat, és védelmezni hajlandó. Mi az hogy, nagyon is!

8. Akarlak téged

Ez egy romantikus, érzéki, gyöngéd ölelés, amelytől a lány közel fogja érezni magát hozzád.

9. A szeretkezés utáni meleg ölelés

Szeretkezés után fontos, hogy gyöngéden magadhoz öleld és érdeklődést tanusíts iránta, fejezd ki, hogy mennyire szereted. Ez talán a legjobb dolog, amit tehetsz vele.

10. Még álmomban is hiányzól

Szóval éjszaka 2-kor felébredsz. Este nagyon fáradtak voltatok, mindketten hamar elaludtatok, talán el sem búcsúztatok egymástól. Amikor felébredsz, öleld át. Még akkor is, ha laszik, tudni fogja, hogy te vagy és ebben a pillanatban semmi jobbat nem tehetsz érte.

11. Hideg van

Minden férfinak tudnia kell, hogy amikor egy lány azt mondja, hogy hideg van, vagy fázom, akkor nem a dzsekidet akarja, hanem azt, hogy valaki szorosan átölelje.

12. A hernyók is egy gubóban vannak

Reggel, amikor még lusta vagy felkelni, szakíts néhány percet az ölelésre. Alapvetően csak csavard le róla a takarót és szorítsd magadhoz a lányt, mintha valami apró kis hernyók lennétek. ?

Mi a véleményed?

betöltés...